Leállt az Uzsoki Utcai Kórház sürgősségi osztálya

Startlap - Startlap
Az is kiderült, mely három kórház veszi át az instabil vagy súlyos állapotú betegek ellátását. Esti hírösszefoglaló.

Szerda délutántól leállt az Uzsoki Utcai Kórház sürgősségi osztálya

MTVA/Bizományosi: Róka László

A hírt Kunetz Zsombor tette közzé Facebook oldalán, ahol csatolta azt a belső körlevelet is, melyet Dr. Tóth Ferenc orvosigazgató írt. Hogy miért is állt le az egészségügyi intézmény osztálya, az ide kattintva azonnal ki fog derülni. 

A Nézőpont felmérése szerint Orbán Viktor elképesztően népszerű

Ráadásul az elmúlt hónapok kutatásaival összevetve az látszik, hogy öt százalékkal nőtt május óta az Orbán Viktorra szavazók köre. A friss népszerűségi mutató itt érhető el. 

Müller Cecília kicsivel kevesebb, mint hatmillió forintos elismerést kapott

Az országos tiszti főorvos tavaly március és idén július között 5,99 millió forintos „motivációs elismerést” kapott – tudta meg a Magyar Hang egy közérdekű adatigénylés során. Bővebben.

Karácsony nem hajlandó a Nemzeti Hitvallást kitenni

A kormánydöntés szerint a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatának helyére a közintézményekben az Alaptörvény preambulumaként működő Nemzeti Hitvallás kerül 500×700 mm méretű, álló téglalap alakú keretbe foglalt színes formátumban. Karácsony Gergely azonban nem hajlandó erre. A magyarázata itt érhető el. 

Jakab Péter erősen reagált a pedofíliával gyanúsított volt jobbikos ügyére

A Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke kifejezetten keményen reagált a gyermekpornográfia miatt letartóztatott volt jobbikos ügyére. Minderről itt lehet tájékozódni. 

Diplomáciai jegyzéket ért Kövér somorjai beszéde a szlovák külügyminisztériumnál

Felszólította az Orbán-kormányt a szlovák külügyminiszter, hogy ne küldjön értesítés nélkül állami tisztviselőket Szlovákiába, és nem hagyta szó nélkül Kövér László házelnök Somorján elmondott beszédét sem. Bővebben

A Momentum népszavazási kezdeményez a Pegasus-botrány miatt

Egy sajtótájékoztatón keretében  jelentette be Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja és hegyvidéki képviselőjelöltje, valamint Tompos Márton, a párt szóvivője és teréz- és erzsébetvárosi képviselőjelöltje, hogy a Momentum népszavazási kezdeményezést nyújtott be a Pegasus-botránnyal kapcsolatban. Részletek

Most bárki megnézheti a nemzeti aranytartalékot

MTI/Koszticsák Szilárd

A Magyar Nemzeti Bank megosztotta a nyilvánossággal, mit láthat, aki körbenézne a ország kincstárában. A magyar aranytartalék közel 95 tonnányi aranyrúdból áll. Íme!.

Megrázó videó a szolnoki gázolásról

Megrázó videót tett közzé a rendőrség a múlt vasárnap történt szolnoki gyalogosgázolásról. A felvétel valóban megdöbbentő, csak azok kattintsanak ide akik már elmúltak 18 évesek, és erős idegzettel rendelkeznek.

Ez is érdekelhet

képcím

Garázdaság miatt eljárást indítottak a fideszes propagandista...

képcím

Donáth Anna a Momentum új elnöke: "Nekünk kell kipukkasztani a...

képcím

Svéd kormányfő: Svédország NATO-tagságról nincs mit tárgyalni...