Lakatos Márk elárulta, ki vette el a szüzességét: "Egy közismert médiaszereplő, heteroszexuálisként él"

Startlap - Startlap
Hajdú Péternek beszélt a szerelmi életéről. Bulvárösszefoglaló.

Lakatos Márk elárulta, ki vette el a szüzességét: “Egy közismert médiaszereplő, heteroszexuálisként él”

Hajdú Péternek valamiért mindenki mindent elárul, így tett Lakatos Márk is, ő első szerelméről vallott neki a Friderikusztól elcsaklizott, összezárós műsorában. Ha esetleg valakinek ez kevés: a Life TV minden ízében kihasználta, hogy Lakatos Márk volt a vendég, így esett a rém eset, hogy Hajdú Péter felvett egy giantikus fehér bundát. Videó és további részletek a témáról itt.

A Konyhafőnök VIP: Kiderült, hogy Hujber Ferenc miért rontott ki a stúdióból

A Konyhafőnök VIP már akkor végletesen kiélezett helyzeteket hozott, amikor még el sem indult: a műsor egyik rövid promójában felbukkant a síkideg Hujber Ferenc, aki egy kimondottan furcsa közjáték után távozott a stúdióból. Akkor még egyáltalán nem lehetett tudni, mi történhetett, de a csütörtöki adásban végre elérkezett ez a jelenet. Na most az, ami a kirohanás után következett, még durvább volt, egyszerre volt félelmetes és nagyon szomorú. Nem csigázunk tovább, itt a videó.

Görög Zita is koronavírusos, de szokatlan tünetekkel: A fájdalom, nem szépítem, vetéléshez hasonló

A Facebookon árulta el, hogy már 11 napja szenved a betegségtől. A modell egyáltalán nincs jól, és nem a közismert, leggyakoribb szimptómákat produkálja. Ami még feltűnő, és egyben döbbenet: Görög Zita így, a betegségtől elgyötörve is jobban néz ki, mint mások nagyestélyiben. A bejegyzésért ide kell kattintani.

Polgár Tünde a fiáról: 16 éves kora óta minden extra költségét magának kell előteremtenie

A luxusfeleség a Brékingben nyilatkozott arról, hogy mire és mennyi pénzt adnak kamasz fiának. A jelenetről erre a linkre kattintva elérhető egy rövid videó, de akár el is olvashatod a lényeget.

Presser Gábor: Most is ugyanúgy szorul össze a szívem, mint ötven évvel ezelőtt

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Már elmúlt 72 éves, és még a dalszövegekkel is lassan halad, ugyanakkor 520 oldalban írja meg önéletrajzi könyvét. A hamarosan megjelenő kötet készítése ő maga számára is kalandos volt, például a menet közben felbukkanó zavarba ejtő dokumentumok miatt. Ebben a cikkben egy nagyinterjút olvashatsz Presser Gáborral, amelyben elárulja, milyen öreg zenésznek lenni, mesél a szocializmus abszurditásáról, arról, hogy miért tartja élete “legfölöslegesebb tevékenységének” és “hatalmas kudarcnak”, hogy zenekarvezető lett az LGT-ben, de arról is, miért szerepelt le a színházi szakma az elmúlt időszak botrányos ügyei alatt. Ja, és valóban szokott zakókat tervezni.

Gáspár Bea nem bírta tovább, és kiosztotta Aureliót

Gáspár Beánál a Vacsorakirály során telt be a pohár.  Aurelio szemmel láthatóan nagyon nincs túl jól, ezért előre megnyugtatnánk mindenkit: a dolognak nem lett rossz vége. Katt ide a videóért.

Ismerd meg a Való Világ új évadának első 4 lakóját

Mint a csótány az atombombát, a Való Világ túléli a koronavírust is. És aki eddig szeretti, az garantáltan most is szeretni fogja. Miután Amanda elmondta, hogy a monoton hétköznapokba akart “egy kis feldobást”, és ezért jelentkezett, majd közölte, hogy nagyon bírja “az ilyen nagyon polgárpukkasztó arcokat”, megérkezett Moh, aki elmagyarázta, hogy ő bizony csak meztelenül alszik, hiszen egész nap ruhában van. Alighanem nemcsak Amandát, hanem a nézőket is roppant boldoggá fogja tenni ezzel. No de nem akarjuk lelőni az egészet előre, itt megnézheted az első négy beköltöző bemutatkozását.

Várkonyi Andrea: Meg voltam győződve arról, hogy 46 évesnek lenni maga lesz a világvége

Az örök ködbe burkolózott, vírus sújtotta nappalokban Várkonyi Andrea szülinapi bejegyzése fény lehet az éjszakában azoknak, akik félnek az öregedéstől. Íme a poszt.

Kárász Róbert biztonsági őrökkel figyeltette lányát, amikor bulizni ment

Kárász Róbert, akinek az eltűnt gyerekekkel foglalkozó alapítványa csak lufikra 4,5 milliót költött, méghozzá közpénzből, és ez csak a jéghegy csúcsa, miközben a tejesdoboz-kampányukkal olyan gyerekeket próbáltak megtalálni, akik el se tűntek, Tatár Csillával beszélgetett a minap. A legnagyobb természetességgel, mosolyogva mesélte el, hogyan figyeltette lányát. Íme a jelenet.

Victoria Beckham melegítőben, smink nélkül, zsíros hajjal is ugyanolyan jó csaj

Fotó: Noam Galai/WireImage

A 46 éves divattervező híres örökké hibátlan megjelenéséről, már Spice Girl korában is erre utalt a rá osztott epitheton ornans. Most mégis sikerült edzőcuccban lefotózni, és a helyzet az, hogy Beckhamné nem a sminknek és a sok órás készülődésnek köszönheti szépségét. Ha nem hiszed, akkor kattints ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...

képcím

Várkonyi Andrea a férjével közös szerelmes fotót posztolt