Kiemelt Hírek 2020. november 25.

Lagzi Lajcsi megmutatta mesés otthonát

bubba Kiemelt Hírek 2020. november 25.
A birtok része egy 15 hektáros erdő és egy 5 hektáros tó. Bulvárösszefoglaló.

Lagzi Lajcsi megmutatta mesés otthonát

A trombitás a soros a főzéssel a Vacsorakirály szerdai részében, így betekintést nyerhetünk a Boldogpuszta melletti birtokába, amelynek része egy 15 hektáros erdő és egy 5 hektáros tó. Íme mindez képeken.

Flipper Öcsi örök szerelme, a fotómodell, akit annyira imádott, hogy még a válás tárgyalásán is az ölében ült

Ha Flipper Öcsi szerelmi élete a téma, akkor Bálint Antónia, Molnár Csilla, és a Sugár Áruház egykori arca, Liener Márta neve is rendre felmerül, valamint azt is sokan tudják, hogy halála egy nappal harmadik esküvője előtt érte. Flipper Öcsinek nagyon viharos viszonyai voltak, élete szerelmével éveken át veszekedtek, verekedtek, de mindig újra egymásra találtak. Ebben a cikkben régi fényképek kíséretében mutatják be a legfontosabb asszonyokat a zenész életéből.

Gergely Róbert teljesen belelkesedett új munkájától: lángost fog házhoz szállítani

Egy nemrégiben nyitott törökbálinti vendéglátóhelyen fogják alkalmazni, a megszokott fizetéséhez képest alacsonyabb bérezéssel, de a színművészt ez sem zavarja, mert nagy lehetőségeket lát a kifutói munkakörben. Részletek itt.

Zalatnay Saroltánál egész évben áll a karácsonyfa

Az énekesnő azzal indokolta ezt a merőben szokatlan dekorációs elemet, hogy ő nem “egy elit csaj”. A fenyő fontos szerepet játszik egész évben, a különböző évszakokban új feladatokat kap. Videó és további részletek itt.

Meghan Markle vetéléséről vallott: “Tudtam, miközben az elsőszülött gyerekemet szorítottam magamhoz, hogy éppen elveszítem a másodikat”

Harry herceg  felesége a New York Times legfrissebb számában árulta el, milyen traumán mentek át júliusban. A hercegné nem véletlenül mostanra időzítette a váratlan, tragikus titok leleplezését. Felkavaró beszámolóját ebben a cikkben olvashatod el.

Fotó: Toby Melville – Pool/Getty Images

És ha már a brit királyi családnál tartunk, röviden megemlítenénk két apróbb hírt:  II. Erzsébet saját gint dob a piacra, Károly herceg étkezéséről pedig felfedtek egy nagyon furcsa tényt. A királynő italáról itt, Károly különös szokásáról meg itt írnak.

A Konyhafőnök VIP: Nagy Alexandra rosszul lett, Zdroba Patriknak fekvőtámaszoznia kellett

Lassan elkönyvelhetjük, hogy A Konyhafőnök VIP az összeomlások műsora: rendszeresen sírnak és kiborulnak a szereplők, és ez ezúttal sem történt másként. Az aktuális áldozat már rutinos ideösszeroppanónak mondható, a Barátok közt színésznőjénél most egy pézsmaréce verte ki a biztosítékot. Erről van egy videó, amit erre a linkre kattintva lehet megtekinteni.

A másik említésre méltó részlet a széria utolsó adásából Zdroba Patrik látványos fekvőzése volt, amit Rácz Jenő felszólítására kellett elvégeznie. Mi történt? Innen kiderül.

“A mosdóba kúszva mentem ki” – Papadimitriu Athinával kíméletlen volt a koronavírus

A görög származású színésznő nem volt szerencsés, nagyon durva tünetei voltak a fertőzéstől. Minderről ebben a cikkben nyilatkozik.

Megjelent az Omega új lemeze, rajta Benkő Lászlóval – “Ezt nagyon meredeken intézte az élet”

Testamentum című lemez az utolsó, amelyen a novemberben elhunyt Benkő László játszik. Az ő és Mihály Tamás halálával egyedüli alapítótagként életben maradt Kóbor János az MTI-nek megszólalt. Ha érdekel, mit mondott, akkor ezt a cikket olvasd el.

Kandász Andrea szexi revütáncosnak öltözve ünnepelte 22 kilós fogyását

Kandász hosszasan beszélt arról, miért és hogyan fogyott le. Miközben nyomatékosan hangsúlyozta, hogy a férjének a súlyfeleslege is tetszett, még szexuális szokásaikról is felvillantott egy igen intim részletet. Kandász szexi fotóit és a hozzá fűzött kommentárját itt nézegetheted.

56 éves fiát gyászolja a Dallas Samanthája

Fotó: Brent Harrison/FilmMagic

Linda Gray közösségi oldalán árulta el, hogy a televíziós rendezőként dolgozó fia meghalt. Katt ide a bejegyzésért.

Keresés az oldalon