Kiemelt Hírek 2021. május 31.

Kulka János újra színpadon énekelt: megható duett következik Gryllus Dorkával 

Startlap Kiemelt Hírek 2021. május 31.
Kulka sztrókja óta nem volt példa hasonlóra. Bulvárösszefoglaló.

Kulka János újra színpadon énekelt: megható duett következik Gryllus Dorkával 

Kulka sztrókja óta nem volt példa hasonlóra. Minderre a TV2 adománygyűjtő műsorában került sor, amiről az alábbiakban még szólunk néhány szót. Videó.

Rekordadományt gyűjtött össze Várkonyi Andrea a TV2-vel

Folytatva a fentieket: a koronavírus árvái számára a legnagyobb felajánlást egy híres üzletember tette meg, ő egy különleges vacsorát nyert a kiemelkedően nagy összegű licittel. Várkonyi Andrea pedig egy szirkázó nagyestélyiben támogatta az eseményeket. Videó és további részletek itt.

Más rendkívül fontos történés is volt a Neked énekelek címmel futott gálaműsorban: Radics Gigi fellépőként volt jelen, és elég komolyan vette az öltözködést. Saját kommentje ez ügyben annyi volt,

élvezem, hogy végre fel lehetett szépen öltözni.

A formabontó nagyestélyi azonban, ami talán a hozzá választott cipőtől vált igazán sajátossá, finoman szólva nem aratott osztatlan sikert. Íme.

Te tudod, mi Havas Henrik eredeti foglalkozása?

Címzetes államtitkár, egyetemi docens, önkormányzati képviselő lett belőle később, de kezdetben egy egészen másfajta területen szerzett képesítést. És az megvan, hogy Judy vagy Majka szakmája mi? Ebben a cikkben magyar hírességek meglepő, valódi végzettségét ismertetik.

Gáspár Evelin: Visszatértem a Dominikai Köztársaságból

Az RTL túlélőműsorának többi szereplője is örömködő posztokat küldött ki az éterbe, jelezvén, hogy véget ért a verseny. Egy valakit kivéve. A napbarnított Gáspár Evelin bejegyzéséért és a további részletekért ide kell kattintani.

Katalin oltási fotóján hüledezik az internet, hogy milyen jól tartja magát a háromgyermekes hercegné

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Vilmos herceg felesége mindig mindenhol makulátlanul jelenik meg, szakmai ártalom. Az eddig is teljesen nyilvánvaló volt, hogy Katalin remek formában van, azonban a koronavírus elleni oltóanyag beadásáról egy kicsit más jellegű fénykép készült, mint amit megszoktunk a hercegnétől a hivatalos megjelenései után. Érdemes kattintani, és rácsodálkozni a 39 éves királyi rokon szépségére. Fotó.

Gordon Ramsay elárulta, mit választana élete utolsó vacsorájaként

A brit sztárséf végső vacsorájához hasonlót már 10 perc alatt össze lehet dobni, erre a linkre kattintva videós receptet is találsz, természetesen Gordon Ramsay közreműködésével.

Kiderült, hogy Fekete Dávidnak “egész jó kedve van” a börtönben

Tartja a kapcsolatot a külvilággal, kifejezetten jó körülményei vannak odabent, még egy károsultjának is üzent. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Sírva búcsúztak utolsó meccsén a profi karriertől búcsúzó Görbicz Anita

A Győri Audi ETO 13-szoros magyar bajnok klasszisa tavaly decemberben jelentette be, hogy nyáron végleg befejezi pályafutását. Minden idők egyik legjobb női magyar kézise még egy utolsó bronzérmet nyert a Bajnokok Ligáján. A meccsről készült érzelmes fotók ebben a cikkben nézegethetők.

Kovács Áron: Ha valahol nem kellettem, azonnal kellettem máshol

“A csajok miatt az ember már elég fiatalon feldolgozza azt, hogy mindenkinek nem kellhet, viszont mindig lesz olyan, akinek kelleni fog” – vélekedik a műsorvezető. Aki egyben tévés, rádiós, zenész és színész, merthogy Kovács Áron rendkívül sokrétű karriert épített fel, barátai gyakran viccelődnek is ezen. A magyar média egyik legsokoldalúbb szereplőjével az nlc.hu készítet interjút gyerekkori frusztrációkról, félelmekről, apaságról, több lábon állásról, szülői mintáról, karriercsúcsokról és mélypontokról. A teljes beszélgetés itt olvasható.

Ő Tom Selleck felesége

Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images

Jillie Mack Magnum második neje, aki annak idején alaposan meglepődött, amikor a 80-as évek egyik legkapósabb agglegénye elkezdett neki udvarolni. Ez 1984-ben történt, azóta közel 40 boldog évük telt el közösen. Ha kíváncsi vagy Jillie-re és Tom Selleck házasságának történetére, akkor itt folytasd az olvasást.

Keresés az oldalon