Kövér: „Megfelelő, minimális mértékben” kell emelni a pedagógusok bérét

Startlap - Startlap
Az Országgyűlés elnöke szerint egyébként most sok fiatal inkább elmegy mást csinálni, mert nem akar ilyen alacsony béréért „gyerekekkel vesződni az iskolában”. Esti hírösszefoglaló. 

Kövér sajátságosan gondolkodik arról, miként kellene a jövő nemzedékét tanító pedagógusok bérét emelni

Az Országgyűlés elnöke szerint ezzel már újra vonzóvá lehetne tenni a pályát. Kövér László mondatai a témában itt érhetőek el. A mondatai felháborodást keltettek, nem is maradt el a rendkívül részletes válasz egy pedagógustól. Íme

Kovács Zoltán megerősítette a BBC-nek, hogy Magyarország megvétózza az uniós olajembargót

MTI/Kovács Attila

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár azt mondta, a javaslat elfogadhatatlan, és tönkretenné a magyar gazdaságot. Gondolatai itt érhetőek el.

Egy orosz helikopter 4-5 kilométer mélyen berepült Finnország fölé

Egy Mi-17-esről van szó, amit a finn védelmi minisztérium szóvivője erősített meg az AFP-nek. Bővebben

A São Pauló-i magyar konzulátus alkalmazottja az a nő, akit a brazil rendőrök kísértek ki a metróból

A hét elején tűnt fel egy videó a brazil közösségi médiában, melyben egy magyar nő került szóváltásba egy fekete utassal a brazil metró egyik szerelvényén. Akkor a tömeg úgy feldühödött V. Ágnes vélt viselkedésén, hogy a helyi rendőröknek kellett a magyar nőt kikísérniük a metró területéről. A Külügyminisztérium reakciója az ügy jelent állásával kapcsolatban itt tekinthető meg

Macron ellen keményen összefog a francia baloldal

Megállapodott egymással a francia Szocialista Párt (PS) és az euroszkeptikus szélsőbaloldali La France Insoumise (LFI) abban, hogy együtt indulnak a júniusi parlamenti választáson. Hogy mi a végső céljuk ezzel, az ebből a cikkből fog azonnal kiderülni. 

Újabb, a Gazpromhoz köthető vezető halt meg gyanús körülmények között

Andrej Krukovszkij orosz üzletember csak 37 éves volt, állítólag lezuhant egy szikláról. Rövid időn belül ő az ötödik személy, aki különös módon halt meg a Gazprom vezetői közül. Részletek

Jelentősen drágulhat a sör Németországban

Fotó: Getty Images

Robbanásszerűen, akár 30 százalékkal drágulhat a sör az idén Németországban a főzdék szövetségének (Deutscher Brauer-Bund, DBB) szerdán ismertetett becslése szerint. A gyártáshoz, szállítmányozáshoz, energiaellátáshoz szükséges anyagok, szolgáltatások közül volt, ami 250 százalékkal drágult. Íme.

Közérdekű munkára küldené az ügyészség a Momentum sajtótájékoztatóján pofozkodó férfit

Három embert ütött meg egy férfi a Momentum egy tavaly októberi sajtótájékoztatóján, most emeltek ellene vádat. Bővebben.

Útlevélkezelőnek csapódott két jármű Letenyén: gyerekek és rendőrök is vannak a sérültek között

Gyerekek és rendőrök is megsérültek szerda hajnalban Letenyén, az M7-es autópályán lévő határátkelőnél egy balesetben. Részletek.

Ez is érdekelhet

képcím

Lemondott Donáth Anna, a Momentum elnöke

képcím

Polgármestereiben reménykedik a Momentum

képcím

Drámai fotókon a németországi árvíz