Kövér László szellemi bérgyilkosokról beszélt

Startlap - Startlap
Azt is megemlítette, hogy a magyarságot keletről és nyugatról is megpróbálták arra kényszeríteni, hogy feladja a másik égtájról származó kultúráját, tagadja meg gyökereit. Esti hírösszefoglaló.

Kövér László szellemi bérgyilkosokról vélekedett Bugacon

A Kurultaj hagyományőrző rendezvényen tartott beszédet az országgyűlés elnöke, ahol egyebek között kitért a transzhumanista támadókra, valamint a szellemi  bérgyilkosokra. Íme.

Hosszú Katinka kedvenc számában esett ki az Eb-n, nyilatkozni sem akart

Fotó: Varga Jennifer

A szám 33 éves világcsúcstartója, címvédője és négyszeres győztese – aki 97 éremnél jár nagy világversenyeken (olimpiai, vb, Eb) és a 100-at tűzte ki maga elé célul – nem jött ki a vegyes zónába az újságírókhoz. Részletek

Ősztől maximum 19 fokra lehet fűteni a középületeket a németeknél

A készülő miniszteri rendelet azt is tartalmazza majd, hogy le kell állítani az épületek, illetve a műemlékek, szobrok, hidak díszvilágítását, és a reklámhordozó felületeket sem szabad kivilágítani. Részletek

Augusztus 20: figyelmeztetnek a nagy benzinkutak

A MÁSZ tagvállalatai által üzemeltetett mintegy ezer töltőállomás nem lesz képes teljes mértékben ellátni a hazai több mint kétezer benzinkút által biztosított üzemanyag-kiskereskedelmi szolgáltatást augusztus 20-án. A miértre ez a cikk adja meg a választ. 

Tömeges baleset az M5-ösön, nyolc autó rohant egymásba Lajosmizsénél  – videó

Nyolc autó ütközött egymásnak Lajosmizsénél. Feltorlódtak az autók, mert a sztráda mentén sövényt vágtak a Magyar Közút karbantartói és lezárták az egyik sávot. Videó.

Magyarokat is felvonultak a több tízezer embert vonzó Prague Pride-on

Több tízezer ember vett részt a Prágában tartott LMBTQ-felvonuláson szombaton, amely a szexuális kisebbségek – a cseh fővárosban most záruló – hete, a Prague Pride 2022 csúcspontja volt. Bővebben

Az elszálló energiaárak miatt egy időre bezárhat az Elte TTK

Az emelkedő energiaárak miatt az egyetemen annak lehetőségét vizsgálják, hogy fél évre online oktatásra állítják át az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karát, az egyes részlegeket pedig időlegesen bezárják – írja a Népszava. A cikk lényegi részei itt érhetőek el.

Egy rendőr házaspár és egy tinédzser mentett életet Nógrádban

A rendőrházaspár a Nógrád megyei hétvégi házban töltötte szabadnapját, amikor Libor Ferenc és felesége, Verdes Edina segélykiáltásokra figyeltek fel a szemközti telekről. A hidegrázós történet ide kattintva folytatódik. 

Ezt eszitek a Szigeten! – Nosalty Vox Pop a Sziget Fesztiválon

Fotó: Nosalty.hu

Magyarország egyik legnagyobb receptoldala a Sziget Fesztivál lakóitól érdeklődött, hogy mi is amit fogyasztanak étel gyanánt akkor, amikor nem isznak éppen. A végeredményről szóló videó itt érhető el

 

Címlapkép: Fotó: Mónus Márton

Ez is érdekelhet

képcím

Svéd kormányfő: Svédország NATO-tagságról nincs mit tárgyalni...

képcím

NATO-tagság: kiderült, mit várunk a svédektől

képcím

RTL: Vegyi fegyvernek minősülő szerek voltak az ELTE laborjában