Kövér László kétmillió forintra büntette Vadai Ágnest

Startlap - Startlap
A képviselőnő azt mondja egyetlen szóért kapott ekkora büntetést. Esti hírösszefoglaló.

Vadai egyetlen szavas beszólása kétmillió forintjába került 

A házelnök nem volt szívbajos, amikor Vadai Ágnest elővette, és alapos bírságot szabott ki rá. A miértre innen érkezik majd a válasz. 

Nem bírják fizetni a kórházak a beszállítókat

Súlyosan eladósodottak, és sok esetben máris fizetésképtelenek a magyar egészségügyi intézmények. Hogy mekkora is a gond számokban kifejezve, az ebből a cikkből fog kiderülni.  

Orbán Viktor munkahelyén saját bölcsességeit tartalmazó tábla jelent meg

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A miniszterelnök saját közösségi oldalán jelentette be, hogy a Karmelita Kolostor falára kikerült egy olyan fémtábla, amelyen Orbán Viktor idézetek olvashatóak. Részletek.

Nem sokkal az indulás után már el is kezdett akadozni az oltásregisztrációt ellenőrző portál

Ahogy azt Müller Cecília az operatív törzs sajtótájékoztatóján bejelentette, csütörtök délután élesedett az az oldal, ahol azok, akik már regisztráltak az oltásra, de még nincsenek beoltva, megbizonyosodhatnak, hogy a regisztrációjuk milyen státuszban van. Viszont már most technikai problémákkal kellett szembenézniük a szakembereknek. Bővebben

Petíciót indít a Momentum, hogy csak 8 évig lehessen valaki miniszterelnök

Petíciót indít Momentum Mozgalom azért, hogy egy személy maximum 8 évig lehessen miniszterelnök – jelentette be a Facebookon Fekete-Győr András a párt elnöke. A kattintás után minden, amit az ügyről érdemes tudni. 

Két esztendeig újították fel milliárdokért, mégis naponta százezren szívnak miatta

Szeptemberig megint lezárások fogják vissza a forgalmat az M0-s déli szakaszán átvezető, Deák Ferencről elnevezett Hárosi Duna-hídon. Részleges lezárásokról van szó, de az RTL Klub riportja szerint megeshet, hogy 2023-ig is eltart majd a műszaki hibák javítása. A miértre ez a cikk adja meg a választ. 

Ennyibe kerül a húsvéti bevásárlás a fővárosi és vidéki piacokon

A Mokka riporterei piacmustrára indultak: utánajártak, hogy a húsvéthoz szükséges élelmiszerek beszerzésének ára idén hogyan alakul vidéken és a fővárosban. Hogy mit is tapasztaltak, az innen tudható meg. 

Végül nem szerződött le a hamis kínai maszkokra a Külügyminisztérium

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) az MTI-hez eljuttatott közleményben cáfolta csütörtökön, hogy olyan maszkból vásárolt volna be, amelyről később kiderült, hogy nem megfelelő minőségű. A történtek hátteréről itt lehet mindent megtudni. 

Tibeti zászlóval tiltakozik a Momentum a kínai védelmi miniszter látogatása ellen

Gelencsér Ferenc / Facebook

Gelencsér Ferenc – a Momentum I. kerületi alpolgármestere – két tibeti zászlót és egy „Igazságot az elnyomott ujguroknak” feliratú molinót függesztett ki a budavári önkormányzat épületére. A politikus korábban Ázsiában dolgozott, így közvetlenül tapasztalta, milyen az, ha Kína elnyom egy népcsoportot.Részletek

Föld körüli pályára állt a negyedik magyar kisműhold

Pályára állt, és működik a negyedik magyar kisműhold, a SMOG-1 – közölte a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) csütörtökön. Hogy mi is az űreszköz célja, az ebből a cikkből egy kattintás után megtudható.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán a gazdákkal kampányol: "Én volnék Magyarország első...

képcím

Titokban, egy magtárban indította a kampányt Orbán Viktor

képcím

"El kell foglalnunk Brüsszelt" - Orbán Viktor kiadta választási...