Kiemelt Hírek 2019. november 30.

Kósa: A zsidóknak jól is eshetett a nyilasokra szavazni

Startlap Kiemelt Hírek 2019. november 30.
A kissé nehezen értelmezhető mondat a Fidelitas kongresszusán hagyta el a politikus száját. Hírösszefoglaló.

Kósa: A zsidóknak lehet, még jól is esett a nyilasokra szavazni

Érdekes elemzésbe fogott a Fidesz politikusa az önkormányzati választásokról, a Fidelitas tisztújító kongresszusán. A beszédét tartalmazó videót ebben a cikkben lehet elérni.

Az egyik londoni hős egy elítélt gyilkos volt

A pénteki londoni terrorista akció elkövetőjét egy olyan férfi szerelte le többek között, aki gyilkosságért büntetése végét tölti. Hogy miért is volt pont akkor szabadlábon? A rejtély megoldása innen fog kiderülni.

Viccből a teraszra ragasztózták, meghalt

Pénteken hajnalban három férfi egy nagylóki szórakozóhelyen italozott, amikor a teraszon egy ittas, alvó férfira figyeltek fel. Úgy gondolták remek ötlet, ha megtréfálják – a halálos poénon errefelé lehet elborzadni.

Van aki nem vette fel az ötöslottó főnyereményét a Szerencsejáték Zrt.-től

Fotó: iStock

2018 nyarán az ötöslottó akkori nyertese nem vette át a jackpotért járó óriási összeget. Ide klikkelve te is láthatod majd micsoda nyereményt hagyott úszni az ismeretlen.

Szexuális zaklatta az Év tanára a diákját egy texasi iskolában

Egy 36 éves tanárnőt tartóztattak le Texasban, mert a vád szerint minimum kétszer orális szexben részesítette egyik középiskolai diákját. A súlyosbító körülményekről ide kattintva tudhatsz meg többet.

Leváltotta Éger Istvánt az orvosi kamara

Leváltották elnöki tisztségéről Éger Istvánt az Magyar Orvosi Kamara (MOK) tisztújító közgyűlésén. A képviselők szavazatai alapján innen azt is megtudhatod, hogy ki fogja vezetni ezentúl a szervezetet.

Van ahol 12 ezret is elkérnek egy adventi koszorúért

Fotó: iStock

Gyorsan fogynak az adventi koszorúk, hiszen vasárnap már meg kell rajtuk gyújtani az első gyertyát. Hogy milyen árakon juthatunk átlag hozzá, az ebből a cikkből fog kiderülni. 

Ha a tüntetés kevés, akkor még jobban bekeményítenek a tanárok

Néhány ezer pedagógus és szimpatizáns tüntetett a Kossuth téren a tanárok béremeléséért és a jobb munkakörülményekért szombaton – a részleteket itt tudhatod meg.

Óriási karambol volt az M3-as autópályán

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t kora délután arról tájékoztatta, hogy a balesetben heten sérültek meg, és összesen nyolc autó karambolozott – errefelé tudhatsz meg mindent a csattanásról.

Keresés az oldalon