Körtvélyessy Zsolt felesége hamvaival alszik: "A párkapcsolat a nejem halálával nálam egy lezárt dolog"

Startlap - Startlap
Három hónappal ezelőtt veszítette el feleségét, 45 együtt töltött év után. Bulvárösszefoglaló.

Körtvélyessy Zsolt felesége hamvaival alszik: “A párkapcsolat a nejem halálával nálam egy lezárt dolog”

A 79 éves Körtvélyessy három hónappal ezelőtt özvegyült meg, 45 együtt töltött év után. Fájdalmas vallomása felesége haláláról ebben a cikkben olvasható.

“Nagyon-nagyon szerettem Andyt” – Dobó Kata elárulta, miért hagyta el Andy Vajnát

“Eegy ilyen kapcsolatot nem hagy ott az ember” – mondogatták neki. Dobó Kata döntésének nem az érzelmeihez volt köze. Miért költözött haza Amerikából? Innen kiderül.

Életünk története: Istenes Bence sírva mesélt Istenes Lászlóról, Csobot Adél nem zárja ki, hogy új férje legyen

Friderikusz Sándor sorozatának tavaszi évadkezdő párosa olyan mélypontra jutott el nyolcéves párkapcsolatában a forgatás idején, hogy eredetileg le akarták fújni az egészet. Szerencsére nem tették, hanem helyette váratlan őszinteséggel nyíltak meg magánéletükről, nehézségeikről. Erre a linkre kattintva  Istenes Bence keserű vallomását találod édesapjáról, Istenes Lászlóról, itt pedig megnézheted, ahogy Csobot Adél  arról beszél, hogy biztosan meg fogják csalni egymást. Végül ide is érdemes lehet kattintani, ahol az öregre maszkírozott házaspárról találsz fényképeket.

Petrocelli már 82 éves, de még mindig aktívan dolgozik

Már 47 éve annak, hogy elindult a lehetetlent nem ismerő ügyvéd sztorija. A címszerepet játszó Barry Newman a sorozat óta eltűnt a világ szeme elől. Legalábbis úgy tűnt, valójában még az elmúlt években is színészkedett, valamint nyilvános eseményeken is megjelent. Barry Newman magánéletéről és karrierjéről ebben a cikkben írnak.

Bill Murray retinaégető Golden Globe-inge minden idők legjobb gálázós ruhája lehet

Fotó: Toni Anne Barson/FilmMagic

Miközben boldog-boldogtalan fejtetőig cicomában, hibátlan sminkben ült le a kanapéjára, hogy becsatlakozzon a filmes díj idei ünnepélyes kiosztásába, Bill Murray a hátsó kertjéből jelentkezett be, egy olyan ingben, amit tanítani kellene. Íme.

Összeházasodott a Dancing with the Stars két táncosa

Sipos Viktória és Szabó Gábor csak a járványhelyzet miatt tartott szűk körű szertartást, szinte azonnal meg is jelentek a Mokka stúdiójában egy rakás esküvői képpel, és elmeséltek mindent az eseményről. Videó és további részletek itt.

Dér Heni még a hetedik hónapon sincs túl, de máris mindenórásnak néz ki

Akkora terhes pocakot villantott, hogy elámultak a kommentelők. Fotó.

“A volt párom az életemre tör” – Gáspár Evelint zsarolja az exe, hogy visszamenjen hozzá

A férfi üzenetekkel és személyesen zaklatja, betörte a szélvédőjét, titokban készített meztelen képekkel fenyegetőzik. Gáspár Evelin nem hagyja magát, és nőtársait is arra biztatja, hogy ne engedjenek az erőszaknak. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Járai Kíra elárulta, mi az, ami miatt elhagyná a párját

A nyitott házasságban élő Járai számára is van egy dolog, amit megcsalásnak értékel, és nagyon rosszul esne neki, de emiatt még nem dobná Járai Mátét. Ugyanakkor valami mégis akad, ami szerinte is főbűn, és nem tudná megbocsátani. Részletek itt.

3,5 milliárd forintért adta el Angelina Jolie ezt a festményt, amit még Brad Pitt ajándékozott neki

Fotó: Gilbert Garrigue/WireImage

Az aukciósház vezetője szerint a kalandos történettel rendelkező műalkotás “vitathatatlanul Winston Churchill legjobb festménye”. Íme.

Ez is érdekelhet

képcím

Brad Pitt névre hamisított személyi igazolványt

képcím

Farkasházi Réka előtt kezdtek ki a férjével

képcím

Tóth Gabi a földön fetrengett a TV2 műsorában