Koronavírus: rájöttek, miért nem fertőz meg mindenkit

Startlap - Startlap
Vannak olyan emberek, akik ugyan ki vannak téve a betegség veszélyének - például az egész családjuk koronavírusos - de ők maguk nem fertőződnek meg klinikailag kimutathatóan. Megvan a megoldás, miként történhet ez meg. Esti hírösszefoglaló.

Koronavírus: megvan, miért nem kapja el mindenki

Fotó: Getty Images

Egy új kutatás magyarázatot talált arra, miért képes egyes emberek immunrendszere olyan gyorsan elbánni az új típusú koronavírussal (SARS-CoV-2), hogy a tesztjeik negatívnak bizonyulnak. A magyarázatért csak egyet kell kattintani.

Márki-Zay: Lázadunk a diktatúra, a gyűlölet és a korrupció ellen

Nemzetközi sajtótájékoztatót tartott Brüsszelben Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt csütörtök délután. Az esemény legfontosabb részei innen érhetőek el. 

Jakab Péter dicsérte a kormányt

MTI/Koszticsák Szilárd

Videóüzenetben dicsérte meg a kormányt Jakab Péter, a Jobbik elnöke, amiért megfogadták korábbi kérésüket. Hogy miért is szólt elismerően  Jakab, az ebből a cikkből tudható meg.

Felcsút mellett halad el a jövő évi Giro d’Italia

Csütörtökön bemutatták a jövő évi Giro d’Italia három magyarországi szakaszát. Ebből világosan látszik, hogy bizony tényleg Felcsút mellett megy majd el a világhírű kerékpárosverseny egyik hazai etapja. Hogy merre is fog kanyarogni a népszerű versengés a magyar tájakon, azt innen lehet megtudni.

Komoly bajban a forint

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizapiacon. A dollárral és a svájci frankkal szemben a forint idei leggyengébb jegyzését érte el. Bővebben

Lukasenka szerint orosz atombombázókra van szükség a határon kialakult helyzetet miatt

Orosz atombombázó repülőgépekre van szüksége Aljakszandr Lukasenkának ahhoz, hogy kezelni tudja a fehérorosz–lengyel határon kialakult krízist – mondta csütörtökön a fehérorosz diktátor a Reuters szerint. Bővebben

Keményen fájhat a Mol-nak a hatósági benzinár

Török Lajos, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője szerint eléggé fájni fog a Mol-nak az Orbán-kormány intézkedése, mely szerint 480 forintban maximálják a 95-ös benzin árát november 15-től három hónapig. Hogy milyen óriási bevételkiesésről is lehet szó, az ide kattintva fog kiderülni. 

Pócs János is koronavírusos, a kórházból jelentkezett

MTI/Mészáros János

A fideszes képviselő azt írta: ma kellett volna felvennie a harmadik oltást, sajnálja, hogy halogatta.  Részletek.

Újabb két fideszes népszavazási kérdést engedett át a Kúria

Két újabb, a kormány által beadott népszavazási kérdés ügyében hozott a kabinet számára pozitív döntést a Kúria. Hogy melyek is ezek, az ide kattintva azonnal kiderül majd.

Ez is érdekelhet

képcím

Nagy a baj Százhalombattán: már a jövő héten bejelenthetik a...

képcím

Kőolajat talált a Mol Vecsés határában

képcím

La Repubblica: Orbán 8 millió eurót fizetne, hogy Magyarországon...