Koronavírus: őrizetben egy fővárosi orvos

Startlap - Startlap
A Nemzeti Védelmi Szolgálat és a Készenléti Rendőrség közös akciója során tizenegy helyszínen tartottak házkutatást. Esti hírösszefoglaló.

Koronavírus: őrizetbe vettek egy fővárosi orvosat

A Fővárosi Nyomozó Ügyészség csütörtökön vett őrizetbe egy orvost, akit azzal gyanúsítanak, hogy koronavírusos betegeknek szánt gyógyszerekkel kereskedett. Mindezt nem egyedül tette, a hatóság több személyt is előállított. Részletek

Eurológus: az Európai Bizottság újra kötelezettségszegési eljárást indít Magyarország ellen

Fotó: Getty Images

Az EUrológus biztos forrásból úgy értesült, az Európai Bizottság döntése alapján megindítják az újabb kötelezettségszegési eljárást Magyarországgal szemben. Hogy most miért is várható mindez, az ebből a cikkből fog kiderülni. 

Összeomlás szélén a szlovák egészségügy

Szlovákia kórházaira egyre nagyobb nyomás nehezedik, rekordszámú koronavírusos beteget kezelnek már a szomszédos országban. Minderre még rá is erősített Igor Matovič kormányfő sajtótájékoztatója, melyet a V4 országok szerdai krakkói ülése után tartott. A szomorú fejleményekről ez a cikk tájékoztat. 

Karácsony előállt a főváros oltási tervével

Karácsony Gergely csütörtökön a Miniszterelnökség felé bemutatta oltási tervét, melyet Budapest első embere saját közösségi oldalán is megosztott. A hatpontos javaslatcsomagot itt lehet megtekinteni A kormány reakciójáról minderre ez a cikk ad választ

Fideszes videóval ment neki Hadházynak az MSZP-s

Hadházy Ákost lejárató videót osztott meg Tóth Csaba, az MSZP zuglói képviselője.  Mindehhez a kerületi előválasztásnak, és Hadházy jelölésének is sok köze van. Bővebben

Kiderült, milyen vakcinával oltották be Merkely Bélát

A Semmelweis Egyetem rektora három hónappal ezelőtt már maga is átesett a koronavíruson. Vele együtt négy másik olyan orvos is megkapta a védőoltást, akik szintén kigyógyultak már korábban a fertőzésből. Ha kíváncsi vagy melyik vakcinának szavaztak bizalmat, akkor csak ide kell kattintanod, és azonnal megtudod. 

Levelet kaptak a háziorvosok az oltásról 

A fővárosi kormányhivatal levelet küldött a háziorvosoknak, amelyben azt szeretnék megtudni, az orvosok vállalnák-e pluszmunkát az oltásokkal kapcsolatban. Hogy mi is lenne ez, innen azonnal ki fog derülni. 

Gajdics Ottó lett a HírTV egyik igazgatója

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A csatornát decemberben még ki akarták vetetni az egyik legnagyobb hazai kábelszolgáltató kínálatából, de mára már nagyot fordult a helyzet, olyannyira, hogy most már a megújulás a cél. Ennek egyik mérföldköve Gajdics kinevezése. Részletek

Holttestre bukkantak a Római parton

Egy halott férfit találtak a BRFK járőrei Óbudán, a Római partnál csütörtök délelőtt. Az ügy jelenleg megtudható részletei itt érhetőek el.

Ez is érdekelhet

képcím

Hadházy: Egymilliós szoknyában népszerűsítette saját...

képcím

Kirúgták a nyíregyházi kórház szülész főorvosát

képcím

Hadházy: "Titokban" kihallgatták Rogán Antalt