Koronavírus: kiderült, melyik budapesti fürdőben járt a két fertőzött

A koronavírus legújabb fejleményei kapcsán sajtótájékoztatót tartott az operatív törzs. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-03-04 17:32

Kiderült, melyik népszerű magyar fürdőben jártak a koronavírusos lányok

Két koronavírussal fertőzött külföldi diáklány fordult meg Budapesten, akikről néhány nappal később, már csak akkor derült ki, hogy elkapták a betegséget, amikor Prágában az egyikük rosszul lett.  Most kiderült, merre is jártak a magyar fővárosban. Ha te is meg akarod tudni, akkor ebből a cikkből megteheted. 

Váratlan: új adat tűnhet fel a személyiken

MTI Fotó: Máthé Zoltán

Három fideszes képviselő nyújtott be egy olyan törvényjavaslatot, melynek értelmében újabb információval gazdagodna mindannyiunk személyi igazolványa. Ha kíváncsi vagy mi is az a sor, amit szeretnének a kártyán látni, akkor csak ide kell kattintanod. 

Bezárják az összes iskolát Olaszországban

Az olasz hírügynökség, az Ansa jelentése szerint az összes iskolát és felsőoktatási intézményt bezárják Olaszországban a koronavírus miatt. Hogy meddig fog tartani ez a kényszerszünet, az innen fog kiderülni. 

Roma rabtársak közt éli mindennapjait a romagyilkosok sofőrje

A 24.hu készített interjút a börtönben azzal a Csontos Istvánnal, aki a romák ellen elkövetett sorozatgyilkosság negyedrendű vádlottjaként több, mint 10 éve él már a rácsok mögött. Hogy miért kezdett háromszor is éhségsztrájkba, illetve szerinte miért is végzett félmunkát a nyomozóhatóság, arról itt lehet többet megtudni.

A 22 éves helyettes államtitkár letiltotta az Indexet

Kedden az Indexen jelent meg egy cikk, melyben azt taglalták, bár két hónapja tölti be Rácz Zsófia a fiatalság megszólításáért létrehozott helyettes államtitkári pozíciót, minden rendezvényéről utólag lehet értesülni, így ők sem tudták megszólaltatni. A történetre reagált a fiatal politikus Facebook-oldalán, állítva, hogy szemtől szembe találkozott a portál tudósítójával Győrben, aki mégsem kérdezett tőle semmit. Mindezekre igen konkrét állítással reagált az Index újságírója, melynek hatására Rácz Zsófia posztját gyakorlatilag ellepték a hozzászólások. Ami ezek után történt, az talán a sztori legfurcsább része – a végjáték errefelé érhető el. 

Kiderült, milyen sors vár a balatonfüredi görög falura

A közösség jelenleg több mint nyolcvan tulajdonossal társasházként működik. Az önkormányzatnak 41 százalékos része van benne, de most egy olyan döntést akarnak hozni, ami kevésbé fog tetszeni a tulajoknak. A miértre ebben a cikkben érkezik a válasz. 

Bulinegyed: érkezik egy olyan főszabály, amely megváltoztathat sok mindent

Elfogadták a belső-erzsébetvárosi döntés-előkészítő munkacsoport tagjai azt a javaslatcsomagot, amelyet több hónapos tárgyalássorozat után dolgoztak ki a kerület bulinegyedében kialakult, időnként áldatlan állapotok rendezésére. Ennek van egy sarokköve, aminek nem valószínű, hogy örülni fognak a szórakozóhelyek – innen mindent meg lehet tudni róla.

Koronavírus: Orbán nem tűri a lazaságot

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A visegrádi országok nemcsak a jóban tudnak együttműködni, hanem a bajban is – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Prágában, a V4 legújabb ülésén, ahol természetesen a koronavírus volt a fő téma. Ezzel kapcsolatban a magyar miniszterelnök kissé mintha leszólta volna a magyarokat, már ami a fegyelmet illeti. A szavait ebben a cikkben olvashatjuk.

Azóta az is kiderült, újonnan már Lengyelországban is felütötte a fejét a betegség, sőt a törlik a március 15-re, hazánkba érkező lengyel különvonatot is. Svájcban már ennél is extrémebb fejlemények léptek életbe, ebből a cikkből megtudható az is, mi történik a hadsereggel jelenleg. 

Idehaza pedig már hivatalosan is elindult a kormány koronavírus tájékoztató honlapja, amelyen itt minden fontos információ elérhető.

Itt van Erdogan ultimátuma Európának

A török-görög határ török oldalán a napokban több, mint tízezer menekült gyűlt össze, miután Törökország bejelentette: részükről akadálytalanul mehetnek tovább az Európai Unió felé. Most Recep Tayyip Erdogan, az ország elnöke nyilatkozott arról, mit is akar az európai közösségtől a probléma megoldására. Mint kiderült, nem feltétlenül pénzt vár, ráadásul még egy háború sújtotta ország is képbe került. Ha kíváncsi vagy Erdogan ultimátumára, csak ide kell kattintanod.

Pártot alapított Szanyi Tibor, 2022-ben indul is

Az MSZP egykori politikusa igencsak hosszú nevet választott saját, újonnan alakult pártjának, melynek irányvonalát már be is lőtték. Szanyi kapitány friss kezdeményezéséről, és annak sajtóvisszhangjáról errefelé tudható meg több információ.

Mai nap hírei

A Bahreini Nagydíj rajtrácsa

formula.hu10 órája

Demeter Szilárd eltörölte a nyelvet, amikor egyenlőségjelet tett Európa és Hitler birodalma közé

konyvesmagazin.hu10 órája

Elhunyt 156 koronavírusos beteg hazánkban

demokrata.hu12 órája

Egyáltalán nem klímabarátak a plug-in hibridek egy kutatás szerint

autopro.hu13 órája

Mike Tyson és Roy Jones kemény csata helyett saját magukat győzték le

igenyesferfi.hu13 órája

Rovarirtó a mézben!

agraragazat.hu13 órája

Ki pályázhat az 50%-os napelem támogatásra?

tisztajovo.hu15 órája

Diana hercegné testvére szeretné, ha a világ megtudná ezt

joy.hu17 órája