Kórházba került Majka, élőben bejelentkezett

Startlap - Startlap
Saját megfogalmazása szerint "vállalhatóan szarul" van, ugyanakkor az is kiderült, hogy eléggé fél. Dundika is megbetegedett. Bulvárösszefoglaló.

Kórházba került Majka, élőben bejelentkezett

Saját megfogalmazása szerint “vállalhatóan szarul” van, ugyanakkor az is kiderült, hogy eléggé fél. A legroszabb viszont – mondta Majka – hogy Dundika is elkapta a fertőzést. Íme a felvétel.

Házasodna a gazda: Kiderült, ki szakított végül a műsor után, és ki nem

Ugyan hétfőn még nagy lelkesen azt újságoltuk, hogy talán az igaz szerelem talált rá három gazdára is az RTL tanyasi reality műsorában, ez azonban csúnyán naiv dolog volt a részünkről. A három ígéretesnek tűnő kapcsolat közül kettőről máris kiderült, hogy gyorsan múló liezonról volt csak szó csupán. Bővebben.

Dolly tényleg 71 éves lenne már? Fiatalokat megszégyenítően táncolt és énekelt a Sztárban Sztár színpadán

A Fenyő Miklós bőrébe bújt Vastag Csaba partnereként énekelt duettet, és a videót nézve nem győztük emlékeztetni magunkat, hogy igen, Dolly valóban májusban ünnepelte 71. születésnapját. Íme a felvétel.

A Konyhafőnök VIP: Nagy Alexandra az első adásban hisztérikus rohamot kapott és elájult

A hétfő este elstartolt főzős szériában egyelőre csak egy jól begyakorolt, kedvenc étel elkészítése volt a feladat, de a Barátok közt színésznője ezt sem bírta idegekkel, egyre hisztérikusabbá vált, és amikor már vér is folyt, összeesett. Nagy Alexandra igen komolyan kikészült, de nem ő volt az egyetlen, akit kellemetlen volt nézni: Horváth Cintia úgy érezte, ide is magassarkúban érdemes érkezni, végül úgy csúszkált a padlón, mintha egy jégpályán állna. A véres, ájulós részt itt, Cintia csodás bukdácsolását pedig itt lehet megtekinteni.

Dallos Bogi: Nem lehetnék itt, ha az első videoklipemet a szüleim nem finanszírozzák

Az X-Faktorral nagy népszerűségre szert tett, közismerten ambíciózus énekesnő annak idején még titkolni igyekezett családi vagyonát, most viszont már büszke az anyagi helyzetükre. A témáról ebben a cikkben mesél.

Cuki közös képet osztott meg az öccse Diana hercegnéről

Ez is Charles Spencer, csak itt már nem ovis. (Fotó: Bruno Vincent/Getty Images

Az 56 éves Charles Spencer egy több évtizedes fotót vett elő, amin ő még egy egészen pici, bamba fejű kisfiú, de a tragikus körülmények között elhunyt nővére is legfeljebb kisiskolás lehet. Az emberek imádják a képet. Katt ide, és nézd meg te is.

Bódi Sylvi aranykalászos gazda lett

Az óceánt a magyar pusztára cserélő modell, aki korábban olyan kontentekkel érkezett a veteményesből, amiket nyugodtan elküldhetett volna egy férfimagazinnak is, ahelyett, hogy új hobbija ártatlan dokumentációjaként tálalja, ezúttal egy bizonyítványt lobogtatott meg néhány unatkozó tehén előtt. És szöveges magyarázatot is fűzött hozzá. A bejegyzésért ide kell kattintani.

Laky Zsuzsi két kislánya pont olyan szép, mint az anyukájuk

A 9 éves Luca és a 6 éves Lujzi a Vacsorakirály keddi adásában bukkan fel, miközben édesapjuk, Dietz Gusztáv főzött. Illetve nem is annyira főzött, mint segít a masszőrének helyette elkészíteni a kaját. Fotók és további részletek itt.

“Pokoli fájdalmaim vannak” – Galambos Lajcsi kórházba került

A trombitást a sürgősségire vitték, nem koronavírussal, viszont egyáltalán nincs jól. Lajcsi ebben a cikkben maga számol be arról, mi történt vele.

Kocsis Tibor 30 kilót hízott, de az mind izom, mégis kiakadnak tőle az emberek

Ez a kép még 2012 elején készült Kocsis Tiborról. (MTI Fotó: Szigetváry Zsolt)

Az X-Faktor 2011-es szériájának győztese valóban radikális átalakításon ment keresztül, még az arca is merőben más lett a gyúrástól. És ez sokaknak különösen nem tetszik. A témáról Kocsis az RTL Klub Reggelijében beszélt, az adás részlete plusz előtte-utána fotók erre a linkre kattintva érhetők el.

Ez is érdekelhet

képcím

Reagált Marco Rossi: Úgy hülyeség, ahogy van - A hét hírei...

képcím

Rácsok mögött marad Galambos Lajos

képcím

Bevonult a baracskai börtönbe Lagzi Lajcsi