Kiemelt Hírek 2020. december 08.

Koós Réka interjúban vallott új munkájáról: a járvány miatt neki is váltania kellett

bubba Kiemelt Hírek 2020. december 08.
Koós János lánya egy több mint 20 évvel ezelőtt megszerzett képesítését vette elő újra, amivel annak idején minösszesen 1,5 hónapig dolgozott. Bulvárösszefoglaló.

Koós Réka interjúban vallott új munkájáról: a járvány miatt neki is váltania kellett

Koós János lánya egy több mint 20 évvel ezelőtt megszerzett képesítését vette elő újra, amivel annak idején minösszesen 1,5 hónapig dolgozott.  Koós Réka a Reggeli kamerái előtt nyilatkozott. Videó és további részletek itt.

Jövő szombaton temetik Pécsi Ildikót, mutatjuk az összes információt a búcsúztatóról

A család a gyászoló közönségre is gondolt, a szigorú szabályok közepette is mindenki méltón köszönhet el Pécsi Ildikótól. A szertartás részleteit a Gödöllői Önkormányzat ismertette, katt ide a közleményért.

A Konyhafőnök VIP: Hujber Ferenc megint kisétált a konyhából, Bódi Sylvi kiesett

A Konyhafőnök VIP mai adásában Hujber Ferenc már megint alaposan összezuhant, Feke Pál hiába kiabált utána. A jelenetről van egy videó, íme.

Akinek tényleg lehetne oka a szomorkodásra, de – mondja ő – neki ennél pozitívabb a személyisége, az Bódi Sylvi, aki számára a zsűri döntése szerint véget ért a műsor. Újabb videót ajánljunk, kattints ide.

Gabriella Spanic tényleg csalással próbál előnyhöz jutni? A TV2 megszólalt

Fotó: Gilbert Carrasquillo/FilmMagic

A csatorna üdvöskéje a közösségi oldalán felhívást intézett tengerentúli rajongóihoz, amiből egy kisebb botrány kerekedett a Dancing with the Stars nézői körében. Mi történt? Innen kiderül.

Tettlegességig fajult a vita Tokár Tamás és egy régi ismerőse között egy pláza közepén

A biztonsági őrök közbelépésének köszönhetően sikerült leállítani a férfit, de még a rendőröket is ki kellett hívni. A Fókusz műsorvezetője elárulta, hogy a háttérben egy 10 évvel ezelőtti konfliktus áll. Ha érdekel, mit mesélt, akkor itt folytasd az olvasást.

Csalók garázdálkodnak Bódi Gusztiék nevében, sokan elbukták a pénzüket

A hamis nyereményjátéknak rengetegen bedőlnek, Bódi Gusztiék hiába küzdenek ellene. Az ügyről ebben a cikkben írnak.

Horváth Éva és Vasvári Vivien újdonsült barátságának nem örülnek a játékosok a Farm VIP-ban

Vasvári Vivien már a nyereményvacsorájára is Horváth Évát vitte magával, egyre szorosabbra fűződik a két lány közötti kapcsolat, mások bánatára. Minderről bővebben itt írnak.

Új műsorokkal kezdi a jövő évet az RTL Klub és a TV2, két vadiúj saját sorozattal készülnek

A végéhez közeledik az összes főműsoridős szórakoztató program az RTL Klub és a TV2 képernyőjén, a helyükre új műsorok érkeznek 2021-re. Ebben a cikkben összegyűjtötték a változásokat – mi marad, mi megy, és milyen újdonságok érkeznek.

Férjhez ment Szőcs Renáta, a Star Academy egykori győztese

Forrás: YouTube/Szőcs Renáta – hivatalos

A tehetségkutató és a valóságshow műfaja között egyensúlyozó egykori verseny nyerteséről, Szőcs Renátáról egy ideje keveset hallani, legutóbb talán azért találkozhattál a nevével, mert péniszes fotókkal üldözték. Most egy sokkal vidámabb apropó miatt nyilatkozott. Íme.

Ilyen se történt még a Való Világban: Bálint lemond a védettségéről, annyira kiakadt Gáboron

VV Bálint mindenáron párbajozni akar. Bővebben.

Keresés az oldalon