Kollégái pénzével lógott meg egy pécsi pincér, félmilliót ajánl a nyomravezetőnek az étteremtulajdonos

A kisgyermekes édesapa, akit korábban üzletvezetővé léptettek elő, saját családja spórolt pénzét is ellopta, és valószínűsíthetően külföldre távozott.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-05-13 13:48

Döbbenet, értetlenség, és csalódottság lett úrrá egy jól menő pécsi étterem dolgozói között, amikor kiderült, hogy a három éve ott dolgozó üzletvezető, a megbízhatónak és szavahihetőnek hitt K.F., egyik napról a másikra köddé vált kollégái fizetésével és a jattal együtt – írja a Szabad Pécs.

A harmincas évei közepén járó, jó kiállású férfi egy kisgyermekes apuka, és sajátjait sem kímélte. A család megtakarításait szintén meglovasítva, több millió forint készpénzzel tűnt el, és távozott ismeretlen helyre.

Főnöke, Teleky Zoltán, az étterem tulajdonosa és séfje egy facebook posztban félmillió forintos pénzjutalmat ajánlott fel annak, aki “kedvenc étteremvezetője” hollétéről információval szolgál. A szélhámos korábban dolgozott már külföldön, így erős a gyanú, hogy most is az országhatáron kívül tartózkodik.

Teleky elmondta, hogy az évek során semmi problémája nem volt a férfival, ezért is előlegezett neki bizalmat, és bízta rá az étterem vezetését. A mesterszakács eddig abban reménykedett, hogy az egész hihetetlen ügy visszacsinálható, illetve a hivatalos szervek bevonása nélkül is orvosolható, hiszen nyilvánvaló, hogy kollégájának olyan anyagi, és feltételezhetően mentális problémái voltak, amit sikeresen titkolt előle, és saját családja elől is.

Ha az ügyben nem áll be változás, akkor a család és az étterem tulajdonosa hétfőn feljelentést tesznek a rendőrségen sikkasztás gyanúja miatt.

A kereket oldott férfi felesége kifejtette, hogy a család és a közeli barátok számára szintén sokkos élményt jelent férje tette, és nem tudja észérvekkel megmagyarázni a történteket. Kapcsolatuk kiegyensúlyozott volt, és semmi jel nem utalt arra, hogy a férfinak ilyen szándékai lennének.

Címlapkép: Thinkstock

Címkék:

étterem lopás Pécs

Mai nap hírei

Kétszázezer forintot kell fizetnie annak, akinek nincs negatív koronavírus tesztje

metropol.hu8 órája

Szabadon garázdálkodnak a vaddisznók Somogyban – már milliós a kár

agroinform.hu12 órája

Ricky Martin kissé mellényúlt új külsejével: de férje imádja az átalakulást

joy.hu13 órája

A magyar a vakcina mögött: Karikó Katalin, akinek a nevét az egész világ megismerte

unilife.hu17 órája

Rendkívüli bejelentést tett Szijjártó Péter a vakcinákról

demokrata.hu18 órája

Brókerbotrány: nincsen felelőssége az államnak

tozsdeforum.hu19 órája

Az Alaptörvény szerinti tulajdonhoz való jogot sérti

transpack.hu19 órája

Christoph Európa felé tart

koponyeg.hu19 órája