Kocsis Tibor elárulta, hogyan fogadták a coming outot: "Özönlenek a kommentek"

Startlap - Startlap
D. Tóth Kriszta műsorát követően, amelyben nyilvánosságra hozta, hogy meleg, a szerelmét is megmutatta közösségi oldalán. Bulvárösszefoglaló.

YouTube/WMN Magazin

Kocsis Tibor elárulta, hogyan fogadták a coming outot: “Özönlenek a kommentek”

D. Tóth Kriszta műsorát követően, amelyben nyilvánosságra hozta, hogy meleg, a szerelmét is megmutatta közösségi oldalán. Fotó és további részletek itt.

Exkluzív interjú készült Koncz Gáborral: “Kata a társam, aki szeret, kiszolgál, de a gazda én vagyok”

“Konzervatív pali vagyok, nekem nagyon jó életem volt ezek nélkül a kütyük nélkül, mindenütt ott voltam. Még az autóm is olyan, hogy a 32 gombból csak 5-öt használok” 

– így kezdődött a Best magazin podcastinterjúja Koncz Gáborral. A 83 éves Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész először mesélt évtizedekkel fiatalabb párjáról. A teljes beszélgetés erre a linkre kattintva elérhető.

Pintér Tibor elment a Mokkába bejelenteni, hogy nem kér többet a “celebkedésből”

“Pintér Tibor tudatosan vonult vissza a képernyőről, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója mellőzni szeretné a bulvármegjelenéseket”

– közölte Pachmann Péter, aki szerencsére maga is jelezte, hogy érez némi ellentmondást a helyzetben. Ezt a beszélgetés további részében sem sikerült teljesen feloldani. Íme a beszélgetés.

Megvan a Séfek séfe három döntőse

A műsor történetében először került a fináléba mindhárom séf csapatának játékosa. A tét 10 millió forint és egy franciaországi továbbképzés. Videó.

A kollégáját lelövő Alec Baldwin megszólalt: “Együttműködöm a rendőrséggel”

Jason LaVeris/FilmMagic

A Rust című film új-mexikói forgatásán az operatőr meghalt, a rendező pedig megsebesült Baldwin kellékfegyverétől. A színész kiadta első nyilatkozatát a Twitteren.  

Pataki Zita Csutiról és Kulcsár Edináról: “Azt éreztem, hogy megfulladok”

Alig indult el a Nyerő Páros, és a Patakiék növényi alapú táplálkozásáról szóló, kedélyesnek tűnő reggeli diskurzusa gyorsan éles fordulatot vett (de csak miután Kulcsár Edina rákérdezett, hogy húst azért esznek-e). Pataki Zita közölte, hogy mindenáron szeretne mély beszélgetéseket folytatni a házaspárral, mert nagyon szomorúnak látja a kapcsolatukat. Videó.

Rúzsa Magdinak már a karácsonyt is kórházban kell töltenie

A három gyermekkel terhes Rúzsa energikusnak érzi magát, orvosa azonban figyelmeztette őt. Bővebben.

Pápai Joci először beszélt felesége megcsalásáról: “Majdnem megbolondultam”

Pápai Anita és Pápai Joci 17 éve tartó házasságának története egy nagyon viharos szerelemmel indult, amelynek először szakítás lett a vége. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Nyári Dia: Amikor Budatétényben forgatok, odafelé transzferrel megyek, utána pedig hazafutok

Hogyan lett Nyári Dia kisgyerekes anyaként a futás szerelmese? Saját magát fanatikusként határozza meg, majdnem annyit mozog, mint egy élsportoló. Mindez a testét is megváltoztatta, de ami miatt lelkesen kampányol választott sportja mellett, az nem a tökéletes alak elérésének lehetősége, hanem a mozgásforma jótékony mentális hatásai. Interjú Nyári Diával a futásról.

Eva Longoria az örökifjú Jennifer Lopez trónjára tört: 46 éves és elképesztően néz ki bikiniben

Gareth Cattermole/Getty Images

Ha nem ismernénk a Született feleségek színésznőjének életkorát, simán elhinnénk róla, hogy a húszas éveiben jár. Fotó.

Ez is érdekelhet

képcím

Ismét vádat emeltek Alec Baldwin ellen

képcím

Majka után Pápai Joci is az RTL-hez igazolt

képcím

Bors: Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya