Kiszivárogtak az adatok a harmadik Pfizer hatékonyságáról: tovább tart a védelem, mint az első két oltás után

Startlap - Startlap
Egy izraeli tévécsatorna még a publikálás előtt, titkos forrásból szerezte meg egy helyi tanulmány adatait a koronavírus elleni oltás harmadik dózisának hatékonyságáról. Esti hírösszefoglaló.

MTI/Vajda János

Kiszivárogtak az adatok a harmadik Pfizer hatékonyságáról: tovább tart a védelem, mint az első két oltás után

Egy izraeli tévécsatorna még a publikálás előtt, titkos forrásból szerezte meg egy helyi tanulmány adatait a koronavírus elleni oltás harmadik dózisának hatékonyságáról. Részletek.

Navracsics Tibor személyesen írt levelet a tapolcai mozinak, mert az Elk*rtuk nem szerepel a műsoron

A Fidesz Veszprém megyei választókerületi elnöke kötelességének tartja, hogy továbbítsa a felháborodott tapolcai polgárok kritikáját, akik “kénytelenek a szomszédos városok filmszínházait felkeresni”, és nála érdeklődtek arról, hogy vajon milyen “utasítás” állhat a Városi Mozi döntése mögött. Navracsics maga posztolta írását a Facebookon, ezt ide kattintva te is elolvashatod.

Szijjártó Péter: Nem szabad engedni, hogy Európában továbbra is lenézzenek minket

MTI/Szigetváry Zsolt

A külügyminiszter szerint Közép-Európa az új világgazdaság egyik legnagyobb nyertese lehet, a visegrádi négyek pedig együttesen Európa harmadik legnagyobb piacát alkotják, mégis “úgy kezelnek minket, mint akik kizárólag a haszonélvezői az együttműködésnek”. Szijjártó Péter gondolatai, amelyek a Magyar-Lengyel Üzleti Fórumon hangzottak el, itt nézegethetők.

Diplomát kért a Képzőművészeti Egyetem a legendás filozófustól, pusztító levél volt a válasz

A közismert Tillmann Józsefnek az intézmény doktori bizottságban való részvételéért járó díjazás kifizetése érdekében kellett volna megküldenie oklevelét, sőt, erkölcsi bizonyítványt is. Tillmann a részletezett dokumentumokat nem, csak egy novellának beillő üzenetet küldött, amit mindannyiunk szerencséjére nyilvánosan is megosztott. Íme.

Bige László három fia személybiztonsági céget alapított

Mozgolódás látszik az ország egyik leggazdagabb embere céghálójában, aki körül az utóbbi hetekben egy újabb vádemeléssel és egy 11 milliárdos büntetéssel gyorsultak fel az események. További információkért katt ide.

Nagyon úgy néz ki, hogy idén az Elk*rtuk lesz a legnézettebb magyar film a mozikban

Ugyan a Gyurcsány-Dobrev film nézőszáma acélosan zuhan a bemutató óta, de a hétvégén sikerült lehagynia a Szabó Győző heroinfüggőségéről szóló Toxikómát. Egyedül Dobó Kata közelgő alkotása az, ami több nézőt gyűjthetne be, de a kései premier miatt erre aligha van komoly esély. Részletek.

Újabb rendőröket küldtek a fehérorosz határra a lengyelek, az ENSZ figyelmeztetett

Irina PolinaTASS via Getty Images

Lengyelország bevándorlók nagy csoportjára hivatkozva erősítette meg határvédelmét, az ENSZ menekültügyi szervezete mély aggodalmát fejezte ki, és elfogadhatatlannak nevezte, hogy a menekülteket politikai célokra használják fel. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Fehéroroszországban van és Lukasenkától kér menedékjogot egy férfi, akit a Capitolium ostroma miatt köröz az FBI

A 48 éves, jól szituált amerikai családapa az FBI kiemelt körözési listájára került, miután a Donald Trumpot éltető tömeg egyik legaktívabb tagjaként még a törvényhozás épületét védő rendőrökre is rátámadt. A férfi a fehérorosz állami tévében jelentette be, hogy megszökött, és politikai menedékjogot akar. Bővebben.

A 16 éves lány a kocsiból mutatta a családon belüli erőszak kézjelét, így jött rá a rendőrség, hogy baj van

Családja már napokkal korábban jelezte a fiatal lány eltűnését, akit végül a netes videómegosztókon terjedő kézjelnek köszönhetően mentettek ki 61 éves elrablója járművéből. Az esetről ebben a cikkben írnak.

Élő adásban vállalta homoszexualitását a volt olasz sportminiszter

A közönség vastapssal fogadta Vincenzo Spadafora bejelentését, aki közben arról beszélt, mennyire fontos, hogy az emberek szeressék és tiszteljék egymást, és coming outjának köszönhetően boldogabb és szabadabb élete lehet. Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Riasztást adott ki a Magyar Posta

képcím

Árstop: megérkezett a hivatalos, pontosított rendelet, kiderült...

képcím

Márki-Zay: Orbán bejelentése beismerő vallomás a magyar...