Kiszivárgott az Állatorvosi Egyetem döbbenetes indulóinak szövege: állatszexről és nők megalázásáról énekelnek

Startlap - Startlap
"Elsőre érdekes ezek az indulók, de majd megszokjátok" - írták a gólyatábor szervezői az új hallgatóknak a gyűjteményről, amelyben szinte nem lehet olyan részt találni, amit idézni lehetne, annyira durva szövege van. Esti hírösszefoglaló.

Védőmaszkot viselő hallgatók az Állatorvostudományi Egyetem évnyitó ünnepségén az egyetem campusán 2020. szeptember 7-én. (MTI/Bruzák Noémi)

Kiszivárgott az Állatorvosi Egyetem döbbenetes indulóinak szövege: állatszexről és nők megalázásáról énekelnek

“Forgassátok kicsit ezeket, igen tudom, elsőre érdekes ezek az indulók, de majd megszokjátok” – írták a gólyatábor szervezői az új hallgatóknak a gyűjteményről, amelyben szinte nem lehet olyan részt találni, amit idézni lehetne, annyira durva szövege van. A Hallgatói Önkormányzat régi hagyományra hivatkozik, és állítják, hogy nem gondolták komolyan a dolgot. Íme.

Media1: Nem mindegyik ellenzéki párt szeretné, ha az RTL Klub közvetítené az előválasztási vitát

A portál több forrásra hivatkozva írta meg, könnyen lehet, hogy a csatorna hiába ajánlotta fel a miniszterelnök-jelöltek vitáinak sugárzását. Az MSZP és a DK tagad, az RTL Magyarország nem nyilatkozik. Bővebben.

Novák Katalin a Vatikánban bukkant fel: kezet fogott a pápával

Arról, hogy mit keresett a családokért felelős miniszter Ferenc pápánál, semmit sem tudni, ugyanakkor pénteken derült ki, hogy Orbán Viktor is pont Rómában tartózkodik, családja társaságában. Fotók és további részletek itt.

Dorosz Dávid: Ingyenjegy mellé adott ingyen utazással mentenék Semjén vadászati kiállítását

Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes, Nagy István agrárminiszter, Kovács Zoltán, a 2021-es Egy a Természettel Nemzetközi Vadászati és Természeti Kiállítás lebonyolításáért felelős kormánybiztos és Hidvégi Béla vadász beszélgetnek a keszthelyi Vadászati Múzeumban 2021. augusztus 23-án. (MTI/Varga György)

A Párbeszéd képviselője által megosztott szórólapon “az év legnagyobb természetvédelmi eseményeként” , ahol “ott van minden iskolás helye” hirdetik a gyerekeknek és a pedagógusoknak Semjén Zsolt (eddig) 70 milliárdos költségvetésű rendezvényét, amelyre eredetileg egymillió látogatót ígértek. Bővebben.

Benyújtották a Fudan Hungary Egyetemért Alapítvány bejegyzési kérelmét

A minisztériumi közleményből az derül ki, hogy a tehetős diákokat megcélzó fizetős magánegyetemről szóló népszavazásra még évekig várni kell. Részletek.

A NAV végrehajtási listájára került a “magyar Facebook”

A rendkívül igénytelen és amatőr közösségi oldal, amelynek még a gyermekpornográfiai tartalmakat sem sikerült elkerülnie, végrehajtás alá került. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Kiderült, hány gyereket regisztráltak az iskolai vakcinációra

A 12 év feletti korosztály számára továbbra is elérhető az internetes regisztráció és időpontfoglalás lehetősége is. Az iskolai oltási program menetrendjéről és legfrissebb fejleményeiről innen tájékozódhatsz.

Gigantikus Jysk nyílt Budapest belvárosában

A dán IKEA-hasonmás első olyan abszolút központi elhelyezkedésű üzlete ez a fővárosban, amely nem úgynevezett city store, hanem nagy területű üzlet, széles választékkal. További információkért katt ide.

15 hónap felfüggesztett börtönre ítélték Ausztria korábbi alkancellárját, aki az orbáni médiáról tárgyalt hírhedt ibizai rejtettkamerás felvételén

Heinz-Christian Strache 2017-ben Bécsben. (Sean Gallup/Getty Images)

A két évvel ezelőtti botrány után lemondott Heinz-Christian Strache és társa a vád szerint 12 ezer euróért módosított egy jogszabályt egy magánklinika érdekében. Strache azt mondja, személyes meggyőződésből cselekedett. A jelenlegi eljárásról és az osztrák politikus korábbi ügyeiről ebben a cikkben olvashatsz.

Váratlan meglepetésekkel szolgálhat a hétvégi időjárás

Egy kissé kiszámíthatatlan, mediterrán ciklon közeleg. A következő napok időjárás-előrejelzése itt található.

Ez is érdekelhet

képcím

Olyan videóval búcsúzott el Novák Katalin, amelyben nem szerepel...

képcím

Elfogadta a parlament Novák Katalin lemondását

képcím

Orbán a Parlamentben: Az elnök asszony lemondása helyes döntés...