Kiemelt Hírek 2019. január 28.

Kiss Ramóna megmutatta pici gyerekét, egészen közelről

Startlap Kiemelt Hírek 2019. január 28.
Nagyon aranyos a kicsi Noé.

Kiss Ramóna egy hete, vasárnap adott életet első gyermekének. A műsorvezető jósfájásai előző nap indultak meg, a szülés előtt még pont meg tudta nézni párja, Lékai Máté meccsét, aki akkor éppen a magyar válogatottal a herningi világbajnokságon játszott. 

A meccs után édesanyjával siettek a kórházba, ahol egész éjszaka vajúdott, így a kis Noé pont megvárta hazaérkező édesapját a világrajövetelével.

A kicsi fiú 3415 grammal és 56 centiméterrel született, és ideáig ez az első fotó, amit Ramóna megosztott a nagyközönséggel.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sziasztok! 💙 Lékai Noé vagyok!🥰 Kicsivel több mint egy hete 3415 grammal és 56 cm-el kibújtam Anya pocakjából.🤰🏼 A biztonság kedvéért megvártam amíg Apa is beér a szülőszobára.🙏🏼💙☝🏻🙋🏻‍♂️ Azóta időm nagyrészét evéssel🍼 és alvással töltöm😴. Sírni nem nagyon szoktam, mindenki mondogatja is körülöttem, hogy, de jó gyerek.👶🏻 Anya nagyon aggódós pedig Én nagyon laza vagyok.😎 Néha rátesz Apa mellkasára🤭 azt eléggé élvezem. Olyankor Anya csak áll és sír…. nem értem🤷🏼‍♀️ na mindegy.♥️ A lényeg, hogy köszönöm az üzeneteket jól vagyunk majd még jelentkezem! Puszi Nektek! Noé💙

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Keresés az oldalon