Király Viktorék kisfia nagy eséllyel indulhat a legfurcsább név címéért

Megszületett Király Viktor és Király-Virág Anita gyermeke. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-05-22 13:58

Fotó: MTI/EPA/EFE/Raul Caro Cadenas

Király Viktorék kisfia nagy eséllyel indulhat a legfurcsább név címéért

Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita már akkor elkezdtek gondolkozni gyermekük nevén, amikor kiderült, hogy fiút várnak. A baba megszületett, a hosszas lamentálás pedig különleges eredménnyel zárult. Fotók és további részletek itt találhatók.

Vajon mi történt Tornóczky Anita arcával? Felismerhetetlen a legújabb fotóján

Hajdú Péter mit sem sejtve kiposztolt egy közös fotót Tornóczky Anitával, a képaláírás tanúsága szerint csupán azért, mert évtizedek óta barátok, és Medgyessy Péter állatvédőként tevékenykedő nevelt lánya foglalkozik a kutyájával. A képen azonban Tornóczky arca gyakorlatilag köszönőviszonyban sincs azzal, ami az emlékezetünkben élt, és ezt a kommentelők is megjegyezték. Íme a fotó.

“Van egy olyan Iza is, aki szeretné mások javát szolgálni” – Varga Izabella négy hét múlva államvizsgázik

Fotó: YouTube/ Christine Clair MEDSPA/ RTL Klub

Pár napja adta le a diplomamunkáját, és mindjárt államvizsgázni fog. A tanulással még sűrűbb lett az élete, hiszen a színészkedés közben egy másik, egészen más jellegű félállást is betölt, no és persze két gyermek anyja. Erre a linkre kattintva egy interjút olvashatsz Varga Izabellával, aki az egyetemen kívül mesél családi életéről, a karanténról és jövőbeli terveiről.

Szilágyi István unokája levelet írt nagyapjának, amit a temetésen olvasnak fel

Péntek délelőtt kísérik utolsó útjára a május 3-án fia által meggyilkolt Szilágyi Istvánt. A színész egyetlen unokája, a tizenhét éves Nándor a koronavírus miatt nem jöhet haza a temetésre külföldről, ezért levélben búcsúzik nagyapjától. Részletek itt. A szertartásról ide kattintva képeket is találsz. 

Nem gondoltuk volna: a Forbes szerint a legsikeresebb 30 alatti magyar az X-Faktor egyik mentora 

A listák gyártásáról nevezetes üzleti magazin  minden évben közzéteszi az általuk legsikeresebbnek vélt 30 alatti magyarok 30 fős névsorát. Idén egy nem várt személy került az élre. Minderről bővebben itt írnak.

Jövő héttől nagy változások jönnek az RTL Klub műsorában

Az RTL Klubon is átállnak a nyárra, jelentősen megváltozik a csatorna műsorrendje. Részletek itt.

Kristen Bell szerint nincs abban semmi különös, hogy az 5 és fél éves lánya még mindig pelenkát hord

Fotó: Rich Polk/Getty Images for IMDb

Az amerikai színésznő a saját sorozatában osztotta meg szokatlan gondolatait a gyereknevelésről. Ha kíváncsi vagy, mit mondott, akkor kattints ide.

Exkluzív interjú készült Erős Antóniával

25 évvel ezelőtt cukorbetegséget diagnosztizáltak nála, de férjét is ebben az évben ismerte meg, majd amikor betöltötte a harmincat, diplomás pedagógussá vált. Ki gondolná, hogy ennek már 20 éve, Erős Antónia ugyanis pár hónap múlva 50. születésnapját ünnepli majd. Ebben a podcastinterjúban a műsorvezető emlékeiről és élményeiről nyilatkozik az elmúlt évtizedekből

John Legend elárulta, melyik volt az a pillanat, amikor örökre beleszeretett Chrissy Teigenbe

A 41 éves énekes és a 34 éves modell házassága gyakorlatilag a szerelem hollywoodi szimbóluma, a kétgyermekes pár tökéletes kapcsolatáról és egymás iránt érzett lángoló imádatáról híres. És John Legend ezúttal végre elárulta, mikor zúgott bele fülig későbbi feleségébe.

 

Naomi Campbell 50 éves lett, de ez a legkevésbé érdekes tény az életéről: pillants bele a világ talán leghíresebb szupermodell életébe, akit többször elítéltek, és még a libériai diktátor ügyében is kihallgatták

Fotó: Dave M. Benett/Getty Images

Hétévesen szerepelt Bob Marley videóklipjében, és 1990-ben már a kor legnagyobb topmodelljei között volt Christy Turlington, Linda Evangelista, Tatjana Patiz és Cindy Crawford társaságában. Naomi Campbell akkora sztár, hogy azt a cipőt, amiben egy divatbemutatón elesett, múzeumban állították ki. Amilyen szép és híres, annyira zűrös a természete: nagyjából minden hírességgel összejött, aki arra érdemes volt, megdöbbentően sokszor került szembe a törvénnyel, kitiltották a British Airways járatairól, és 2010-ben még a hágai nemzetközi bíróságon is meghallgatták a háborús bűnökkel vádolt Charles Taylor, korábbi libériai diktátor ügyében. Talán mondanunk sem kell, hogy csúnya gyerekkora volt, fantasztikus szépségét pedig egyébként édesanyjától örökölte, akinek szakasztott mása. De kattints inkább ide, ahol egy szuper galériát találsz a születésnapos modell ritkán látott képeivel egy tucat érdekes tény kíséretében.

Mai nap hírei

Szinte bárhol kialakulhat zivatar, figyelmeztetés érvényes

kiderul.startlap.hu6 órája

Hongkong megkapta a kegyelemdöfést

olvastuk.startlap.hu7 órája

Garzonlakások ügyes megoldásokkal

eletforma.hu9 órája

„Nem engedjük a gyerekeinknek megtapasztalni az éhséget, pedig kellene” – Szoptatás és gyereketetés a pszichológus szemével

wmn.hu9 órája

Heteken át saját konyhájukban főztek a mentősöknek (is)! – A karantén civil hősei, akik „nem csak a kezüket mosták”

wmn.hu11 órája

Vasárnap már lehet, hogy fázni fogunk

kiderul.startlap.hu12 órája

Óriási fehér cápát észleltek Olaszországban!

napmintnap.com20 órája

Dr. Meskó Bertalan: „A járvány után a politikusok nem tehetik meg, hogy ne foglalkozzanak kiemelten az egészségüggyel” – Elviszlek magammal EXTRA

wmn.hu22 órája