Király Viktor és Anita titokban összeházasodtak

Startlap - Startlap
Itt az első fotó az esküvőről. Bulvárösszefoglaló.

Hamarosan érkezi a “királyi” baba!

Minden olyan volt, amilyennek Király Viktor és Virág Anita megálmodták a nagy napot. A pár esküvőjét még szebbé tette, hogy a menyasszony várandósan állt az oltár elé. Ha érdekel, mikor és hol házasodott össze Viktor és Anita, ebből a cikkből kiderül.

Bejelentették, hol vehetnek végső búcsút Gesztesi Károlytól a rajongók

Az 57 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt színész temetéséről itt  olvashatsz. Egy friss cikkben pedig Gesztesi édesapjának megható sorait ismerheted meg.

Váratlan bejelentést tett Harry és Meghan Markle – itt a királyi palota reakciója

Getty Images Europe

Szerdán bombaként robbant a hír, hogy Harry herceg és Meghan hercegné lemond szenior királyi rangjáról, hogy függetlenedjen és Amerikába költözhessen. Csütörtökön a Buckingham-palota hivatalos közleményt adott ki. Ha érdekel, hogyan fogadták a hírt az uralkodócsaládban, olvasd el ezt a cikket.

Fél év alatt 12 kilót dobott le Nyári Dia – már a vőlegénye kéri, hogy ne fogyjon tovább

Másfél év telt el azóta, hogy világra hozta a kisfiát, és Nyári Dia máris kirobbanó formában van. Állítása szerint középiskolás kora óta nem mutatott ilyen keveset alatta a mérleg. Ha érdekel, hogyan sikerült elérnie a látványos fogyást, és mi a vőlegénye véleménye az eredményről, a lenti cikkből kiderül.

Soltész Rezső lemondta fellépéseit betegsége miatt

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Közleményt adott ki Soltész Rezső, aki decemberben kórházba került, emiatt lemondta közelgő fellépéseit. Hogy egész pontosan mi áll az énekes közleményében, ebből a cikkből kiderül.

Solti Ádám felesége meghízott a hormonkezelésektől, és ez nagyon megviseli

Öt év sikertelen próbálkozás után nemrégiben úgy döntött Solti Ádám és felesége, hogy a lombikprogramot választják. Ám a kezeléseknek komoly ára van. Erről maga Berni számol be az alábbi cikkben.

Beyoncé lánya már tökéletes hasonmása anyukájának

Ki gondolná, hogy a kis Blue Ivy épp most ünnepelte 8. születésnapját? Hogy Beyoncé lánya pontosan milyen jövőt tervez, arról még megoszlanak a hírek, de ha csak a külsőt vesszük alapul, Blue Ivy-nak minden esélye megvan arra, hogy méltó utódja legyen popdíva mamájának.

Kótai Misi csúnyán megsérült az Exatlonban, hazaküldték az orvosok a volt profi ökölvívót

MTI Fotó: Mohai Balázs

A 43 éves, egykori világbajnok profi ökölvívót egy dominikai kórházban kellett ápolni, és az orvosok végül nem engedték tovább versenyezni. Ebből a cikkből megtudhatod, milyen sérülést szenvedett.

Zimány Linda szerint álszent a retusálatlan fotó

Zimány Linda a Story magazin legújabb számában többek között arról is beszél, hogy elkezdett gyerekre vágyni. Továbbá elárulta azt is, hogy a közösségi médiában nem igazán szokott kitárulkozni az emberek vele szemben tanúsított előítélete miatt. Ha kíváncsi vagy, hogyan függ össze mindez a retusálatlan fotók kérdéskörével, ebből a cikkből megtudhatod.

Ez is érdekelhet

képcím

Kulcsár Edina és Csuti válik: "Sajnos nem ment"

képcím

Megfosztották királyi és katonai címeitől András herceget

képcím

50 év után leleplezték az Omega egyik leghíresebb dalának a...