Kilenc évvel a halála után fia fájdalmas titkokat árult el Mary Zsuzsiról: ezért lett öngyilkos

Startlap - Startlap
Klapka Dennis megrázó emlékeiből nem egy jó anya képe rajzolódik ki. Bulvárösszefoglaló.

Kilenc évvel a halála után fia fájdalmas titkokat árult el Mary Zsuzsiról: ezért lett öngyilkos

Mary Zsuzsi halálának kilencedik évfordulóján Klapka Dennis megrázó emlékeket idézett fel édesanyjáról, ami erősen árnyalhatja az énekesnőről kialakult képet. Dennis többek között arról beszélt, hogy gyerekkorokban az anyjuk nem törődött velük, és feltárta Mary Zsuzsi öngyilkosságának körülményeitBővebben.

Születésnapja alkalmából Szinetár Dóra megmutatta ritkán látott nagy fiát, aki pont úgy néz ki, mint az anyukája

Szinetár Dóra köztudottan ritkán posztol családi képeket, éppen ezért ajánljuk, hogy nézd meg ezt a fotót, amelyen elsőszülött gyermeke, Marci társaságában látható, széles mosollyal az arcokon. Marci a minap ünnepelte 24. születésnapját, és azon túl, hogy egy fejjel magasabb édesanyjánál, amúgy rendkívül hasonlít a mamára

Dobó Kata maga is meghatódott a képen, amin 19 éves kori önmaga látható

Az újabban rendezéssel foglalkozó színésznő egy kifejezetten vicces szöveget mellékelt ifjúkori fotójához. A szöveg és a kép itt nézegethető.

Baukó Éva hozta a formáját a Vacsorakirályban: Én jól laktam, Alekosz jól lakott, mit kell itt finnyáskodni, 50 ezres kajáról beszélünk

A Life TV főzős műsorának e heti első adásában Baukó főzött, kevés sikerrel. Az, hogy desszertként “nesztek, lovak” felkiáltással kockacukrot szolgált fel, nem az egyetlen gond volt a produkciójával. A legjobb jelenetekről erre a linkre kattintva találsz két rövid összeállítást.

Eugénia hercegnő sosem látott közös, szerelmes képeket osztott meg

Fotó: Victoria Jones – WPA Pool/Getty Images

A fotókat elnézve egy dolog rögtön szembeötlik II. Erzsébet 30 éves unokájáról: ő és férje vagy szélesen vigyorognak, vagy csókolóznak, és egy teljesen hétköznapi párnak tűnnek. Eugénia egyébként hamarosan anya lesz, és a fényképeket második házassági évfordulója apropóján tette közzé.

Vajna Timiből hamarosan újra feleség lehet

Azt már jó ideje tudni, hogy Vajna Tímea nagyon szeretne családot. Most pedig az özvegyet az új barátja, Zoltán egy elég sokatmondó üzenetet rejtő ajándékkal lepte meg, amiről csak egyetlen dologra lehet következtetni. Mit kapott Vajna Tímea Zoltántól? Innen kiderül.

Járai Kíra elővett egy régi ballagási videót: “Itt még nem tudtuk, hogy két év múlva örökké!”

Azt, hogy a felvétel ballagáson készült, nem tudjuk biztosan, de elég valószínű. Ami tuti, hogy egy 23 évvel ezelőtti képsorról van szó, vagyis két évvel azelőtt lőtték a felvételt, amikor Járai Kíra és Járai Tamás egymásba szeretett. A pár haja már akkor is rendkívül hasonló volt. Ha kíváncsi vagy a videóra, akkor ide érdemes kattintani.

Puskás Peti: Szeretném megkérni Bogi kezét

A Nyerő Párosból való távozásukat követően Puskás Peti és Dallos Bogi őszintén vallottak érzelmeikről és közös terveikről. Érdekel, mi hangzott el? Akkor itt folytasd az olvasást.

Gordon Ramsay fia tengerészgyalogosnak állt, apja majd szétpukkad a büszkeségtől, neki meg nagyon jól áll az egyenruha

Gordon Ramsay, felesége és gyermekei, még Oscar nélkül. (Fotó: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

A sztárszakács a közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt, amit egy családi fotóval illusztrált. A képen kisebbik fia, a hírhedten mogorva Oscar is szerepel. Fotó és további részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

"Jaj, de mekkora hullámok ezek, Andi!": az év kiemelkedő...

képcím

Damu Roland megtiltotta szüleinek, hogy megjelenjenek a temetésén

képcím

Nagy Feró Damu Rolandról: "Azt mondta, semmi értelme védekeznie a...