Kiderült, milyen hatása van az emberi szervezetben negyedik oltásnak

Startlap - Startlap
A világon elsőként Izraelben megkezdték a negyedik oltás beadását, a kormányfő közzétette egy helyi kutatás előzetes eredményeit. Esti hírösszefoglaló.

Kiderült, milyen hatása van az emberi szervezetben negyedik oltásnak

A negyedik oltás beadását a világon először megkezdő Izrael miniszterelnöke közzétette egy helyi kutatás előzetes eredményeit. További információkért katt ide.

A hatóságok véletlenül összekeverhették a tapolcai baleset túlélőjét és halálos áldozatát: három napig halottnak hitték gyermekük

Hétfő éjjel nyomozók közölték az elhunytnak nyilvánított fiatal lány szüleivel, hogy Melani mégis él. A túlélő édesanyja megszólalt, a rendőrség csupán egy rövid közleménnyel jelentkezett arról, hogy a téves adatok szerepelnek a sajtóban és a közösségi média felületén. A tragikus újévi vasúti balesetről és annak legfrissebb fejleményeiről itt írnak.

Völner-ügy: a minisztérium szerint a korrupció vizsgálata “minőségileg más adatot” jelent, ennek előállítására pedig nem kötelesek

MTI Fotó: Komka Péter

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium ötből egy kérdésre válaszolt, az Emberi Erőforrások Minisztériuma szintén “nem sietett tisztázni magát a korrupciós vádak alól” – közölte Szél Bernadett, aki Polt Péterhez is intézett néhány kérdést Völner Pál gyanús lobbitevékenységei kapcsán. Részletek.

Rendőr jelenlétében pakolták össze Homonnay Gergely cuccait és macskáját Rómában

A január 1-én Rómában tisztázatlan körülmények között életét vesztett ellenzéki aktivista ügyvédje arra kérte az érdeklődőket, hogy ne vegyék készpénznek azt, ami az olasz újságcikkek nyomán a magyar sajtóban megjelenik az ügy alapvető körülményeiről. Bővebben.

Németh Sándor újévi köszöntőjében buzdít arra, hogy szavazz a Fideszre

Súlyos probléma a korrupció vagy a gyűlölködés, de ennél összehasonlíthatatlanul nagyobb gond, hogy “elkezdődött egy természetellenes törvénykezés”, így a magyarok történetének talán legfontosabb kérdése, hogy kinek a kezébe kerül most az állam irányítása – fejtette ki a Hit Gyülekezete vezetője. Szerencsére Németh Sándor évkezdő gondolataiból azt is megtudhattuk, hogyan kell megoldani ezt az égető dilemmát. Bővebben.

Jakab Péter lehülyézte Márki-Zayt: “A halál nem válogat pártszimpátia alapján, és úgy tűnik, hogy a hülyeség sem”

A kormánysajtó és a Fidesz után, akik szerint az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltjének újévi köszöntője a nyugdíjasok meggyalázása, Jakab Péter is indulatosan reagált Márki-Zay szavaira. Jakab Péter nemcsak az egységes kommunikációt, hanem Márki-Zay Péter anyagi támogatását is hiányolja a közös kampányból. Bővebben.

Tasnádi László volt III/II-es tiszt cége ellenőrzi a jegyeket a Volánbuszon

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Pintér Sándor egykori rendészeti államtitkára 2020-ban 15 ezer forintot számolt fel egy ellenőr egy órányi munkájáért. A tulajdonába tartózó ESG Holding Zrt. ismét egyedüli indulóként nyerte meg az állami busztársaság közbeszerzését. Részletek.

Márki-Zay Péterék kiválasztották a szakterületek kommunikációs felelőseit

Ők lesznek az ellenzéki együttműködésben azok, akik az adott szakterületekben az országgyűlési választásokig viszik a kommunikációt. A névsor erre a linkre kattintva olvasható.

A lengyel kormány 5,4 millió euróért vásárolhatta meg a Pegasus kémprogramot

Törvénytelenül, ugyanis az összeget a bűncselekmények áldozatainak megsegítésére és bűnmegelőzésre szolgáló Igazságügyi Alap kasszájából fizették ki – állítja a Gazeta Wyborcza vezető lengyel napilap. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

(Címlapkép: MTI/Vasvári Tamás)

Ez is érdekelhet

képcím

"Gyurcsány Ferenc eltávolította önt ebből a csoportból" - így...

képcím

Kövér László: Az Európai Unió egy lehetetlen küldetés

képcím

Kálmán Olga lesz a DK frakciószóvivője