Kiderült, miért nem köt vádalkut Lagzi Lajcsi

Startlap - Startlap
Herczeg Zoltán pénztelenül jött haza Amerikából, sosem látott esküvői képeken Harry és Meghan, Curtis titokban megházasodott, Schobert Norbika 12 kilót fogyott. Bulvárösszefoglaló.

12 évet is kaphat Lagzi Lajcsi

A mulatós zenész és 9 társa ellen indított per bírócsere miatt indult újra hétfőn. Bár az új büntetőeljárási törvény alapján lehetősége lett volna vádalkut kötni, és ezzel csökkenteni a várható büntetést, nem kívánt élni a lehetőséggel.

Eddig még sosem látott esküvői képekkel ünnepelt Harry és Meghan

Néhány nappal azután, hogy megszületett Meghan hercegné és Harry herceg kisfia, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, máris újabb okuk van az ünneplésre, hiszen vasárnap volt első házassági évfordulójuk. A hercegi pár most bepillantást enged a nagy napjuk kulisszatitkaiba.

Fotó: MTI/EPA

Összetörve, pénztelenül jött haza Herczeg Zoltán Amerikából

A divattervező óriási álmát akarta megvalósítani, ezért utazott Amerikába. Herczeg Zoltán úgy gondolta, megveti a lábát az Egyesült Államokban, de óriási csalódások sorozata után inkább hazajött. 

Senkit sem érdekelt, hogy ki az a Herczeg Zoli 

– fogalmazta meg a nagy felismerést a divattervező.

Ha kíváncsi vagy rá, hogyan jutott ki Amerikába, ott milyen körülmények között élt, és miért kellett hazatérnie, olvasd el az alábbi cikket.

Fotó: iStock

Lajos herceg még soha nem szerepelt ilyen fotókon

Katalin hercegné maga dolgozott azon a kerten, amelyet most a Chelsea-i Virágkiállításon bemutattak. A megnyitón az egész család részt vett, és videó is készült arról, ahogyan a három gyerek belakja a kertet. György hercegről és Sarolta hercegnőről már korábban is láttunk képeket, amint a szabadban játszanak, de a kis Lajos hercegről most először osztott meg hasonlót a hercegi pár.

Curtis titokban feleségül vette a kedvesét

Curtis, azaz Széki Attila és várandós kedvese, Krisztina a nyilvánosság teljes kizárásával, titokban házasodott össze. Az örömteli eseményről egyetlen fotó kivételével semmilyen információt nem osztott meg a publikummal az ifjú pár.

MTI Fotó: Nyikos Péter

Schobert Norbika 12 kilót fogyott

Sokan csúfolták régen Schobert Norbikát, hiszen szüleivel ellentétben nem volt túl sportos a testalkata. Nos, a srácnak nem tartott sokáig felismerni, hogy mennyivel jobb az egészséges életmód: elkezdett mozogni, és csak úgy olvadtak le róla a kilók. Az alábbi cikkben találsz egy fotót a kockahasú Norbikáról és elolvashatod, mit írt a kép alá a büszke apa.

Fotókon a legszexibb csillogó szettek Cannes-ból

Idén a Cannes-i Filmfesztiválon a csillogás a ruhákat is jellemzi. Nem tudunk betelni a szebbnél szebb arany és ezüst estélyikkel, nektek is megmutatjuk a kedvenceinket a fesztivál első 4 napjáról. A fotókat itt nézhetitek meg.

Ez is érdekelhet

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók

képcím

Navracsics közölte, hogy Tóth Gabi kórházba került, majd az...

képcím

Lakatos Márk megüzente Novák Katalinnak, hogyan ne tűnjön...