Kiderült, miért hagyta ott Tatár Csilla a köztévét

Startlap - Startlap
16 éve nem volt ilyen helyzetben a műsorvezető.

Tatár Csilla négy év után hagyta ott a közszolgálati csatornát, ráadásul egyelőre bizonytalan, hogy hosszú távon hol láthatják majd újra a nézők egy műsor háziasszonyaként – írja a Blikk.

A műsorvezető életében 16 év állandó szerződés után először fordul elő az, hogy nem egyetlen csatornánál sincs alkalmazásban.

 

Tatár egy új, sztáros, beszélgetős műsorral szeretett volna visszatérni ősszel a közszolgálatin, és a Blikk információi szerint a vezetőség el is fogadta az ötletet. A terv végül meghiúsult, a lap úgy tudja, ennek anyagi okai voltak.

– Csilla nagyon sokat dolgozott azon, hogy ősszel visszatérjen a képernyőre, meg szerette volna mutatni, mire képes. Szerették is az új műsorát, ám az MTVA-ban egyelőre nem láttak erre lehetőséget. A stábtagoknak azt mondták, nincs rá pénz – árulta el egy bennfentes a Bliknek.

Tatár Csilla a Facebook-oldalán így búcsúzott a csatornától:

Most egy időre elköszönök a tévémacitól. Négy év alatt nagyot fordult velem a világ, minden kisimult, én is a helyemre kerültem, anyuka lettem, férjhez mentem, és talán magamat is sokkal jobban megismertem. Most egy új korszak kezdődik az életemben, aminek a további állomásain, remélem, ti is velem tartotok majd! Köszönöm az elmúlt éveket az MTVA-nak, és sok sikert kívánok nekik a folytatáshoz.

Ez is érdekelhet

képcím

Ronaldo dollármilliókat veszített egy üzleten

képcím

Hajdu Steve-et leköpte egy fiú, ő meg felpofozta

képcím

Itt vannak az első fotók Tatár Csilla kislányáról