Kiderült, miért csomagolták át az epret nagybanin

Startlap - Startlap
Rengetegen írták alá a matekérettségi elleni petíciót, nem büntetik a Fideszt, elítélték a sajószögedi gyilkost, itt vannak az első fotók Harry herceg és Meghan hercegné újszülött gyermekéről. Hírösszefoglaló.

Folytatódik az eperbotrány, messze nincs vége

Sajnos lehúznak minket az eperrel: pár napja nagyot futott a neten az a cikk, amelyben egy magyar termelő számolt be arról, hogy az orra előtt változott echte hazaivá az importárú – hatszoros áron.

Nem bonyolították túl a dolgot a nagybani piacon az ügyeskedők, de szerdára ebből az újabb írásból  már arra is fény derült, hogy miért is csomagolhatták át olyan egyszerűen az ízletes portékát.

Rengetegen írták alá a matekérettségi miatti petíciót

Fotóbank: MTI/Balogh Zoltán

A keddi matekvizsgára szinte az egész országban panaszkodtak a diákok, ráadásul  most a tanárok egy része is a tanulók mellé állt, akik petíciót indítottak az ügyük érdekében. Hogy miről is szól mindez, illetve 24 óta alatt mennyien is írták alá, itt tudsz tájékozódni.

Nem büntették meg a Fideszt, valami egészen más lett a vége

Fotó: MTI/Soós Lajos

A Fidesz-KDNP támogatói 2019. április 8-án délután Budapesten, a Kálvin téri aluljáróban aláírásokat gyűjtöttek, az aktivisták elmondása szerint az európai parlamenti választásokra. Csakhogy ezek az ívek nem a hivatalos ajánlóívek voltak,  hanem Orbán Viktor programjának támogatására szolgáltak.

Ezzel kapcsolatban a Kúria korábban elmarasztaló döntést hozott, de az ügy szerdára egészen meglepő végkifejletbe torkollott –  ide kattintva tudhatod meg a részleteket.

Elítélték a sajószögedi gyilkost, aki brutálisan megölte a saját anyját

A férfi évek óta haragos viszonyban volt a vele egy háztartásban élő, 80 éves édesanyjával. Az ominózus napon is ittasan ment haza. Ami ezután történt, az gyakorlatilag egy borzalmas kivégzés volt. Felkavaró történet, csak az klikkeljen ide, akinek a gyomra bírja az ilyen eseteket.

Keményen kritizálta a CNN Orbán Viktort – a kormányszóvivő visszaszólt

Az amerikai csatorna arról számolt be hogy „Magyarország keményvonalas nacionalista miniszterelnökét”  több helyen is  diktátornak nevezik. Itt azonban nem ért véget a kritika, amire Kovács Zoltán kormányszóvivő a saját Twitter-oldalán reagált.

Ólommal és rákkeltő anyagokkal lövöldözték tele a védett Holt-Tiszát

Négynapos fesztivált tartottak múlt héten koncertekkel és kirakodóvásárral Tiszafüreden, ahol a programok között agyaggalamb-lövészet is szerepelt.

Sajnos a szervezők nem igazán gondolták végig milyen károkat is okozhatnak a természetvédelmi területen. Erről, és hogy miért is pusztulhatnak bele védett madarak mindebbe, anélkül, hogy lövések érnék őket,  itt tudhatsz meg bővebben mindent. 

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor: Amíg én vagyok a miniszterelnök, ez kizárt

képcím

Képeken a hét jelentősebb hírei

képcím

A Facebookon üzent Orbán Viktor a nyugdíjasoknak