Kiderült, miért 10 ezres Zara ruhában szerepelt a magyar Miss Universe: még a Külügyminisztérium is hiába próbált segíteni

Startlap - Startlap
Mivel az illetékesek nem hajlandók nyilatkozni a nemzeti viseletként felhúzott olcsó piros ruháról, Jázmin Viktória szülei úgy érezték, kénytelenek tisztázni a helyzetet. Ők voltak azok, akik minden követ megmozgattak a szervezők helyett, lányuk Izraelbe se jutott volna ki a család támogatása nélkül. Bulvárösszefoglaló.

MTI/AP/Ariel Schalit

Kiderült, miért 10 ezres Zara ruhában szerepelt a magyar Miss Universe: még a Külügyminisztérium is hiába próbált segíteni

Mivel az illetékesek nem hajlandók nyilatkozni a nemzeti viseletként felhúzott olcsó piros ruháról, Jázmin Viktória szülei úgy érezték, kénytelenek tisztázni a helyzetet. Ők voltak azok, akik minden követ megmozgattak a szervezők helyett, lányuk Izraelbe se jutott volna ki a család támogatása nélkül. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Magányosan él budai házában Mohai Gábor, a legendás tévébemondó

74 éves kora ellenére a mai napig aktívan dolgozik, és szereti a csendet, amit csak a két kutyája tör meg. Részletek.

Nagy Feró: Negyven éve vagyunk együtt a feleségemmel, és én ugyanúgy szeretem őt, mint amikor megismertem

Nagy Feró most is szerelemmel szereti feleségét, “nem alakul át szeretetté, meg ilyen baromságok” – mondja ő. Ágnes pedig a korkülönbségről szólva úgy fogalmazott: Ferónak “már akkor sem volt olyan sok esze”. Nagy Feró és Ágnes története egy igazi nagy szerelem története, amely egy komoly akadállyal szemben indult el 1980-ban. Bővebben.

Katalin hercegné téli ruhatára a tökéletes karácsonyi szettek legfontosabb lelőhelye

Polly ThomasGetty Images

Vilmos herceg feleségének kifinomult, de visszafogott divatérzéke a hideg időjárásban pompázik a leginkább, és mivel előszeretettel bújik a zöld és a vörös valamelyik árnyalatába, gyakran akkor is karácsonyra öltözik fel, ha nem is az volt a cél. Fotók.

Schobert Norbert könnyekig elérzékenyült A Konyhafőnökben: “Ez egy gyógyterápia volt”

Ő jutott be a döntőbe a veszélyzónából, és Osvárt Andrea távozott. Amikor arról beszélt, hogy séfkabátját bekeretezteti és kiteszi az irodája falára a séfek arcképével, alig tudta visszafojtani könnyeitÍme a jelenet.

Megvan az X-Faktor jubileumi évadának győztese

Alee, Paulina és Ferenczi Kamilla küzdöttek meg a fináléban a 12 millió forintos fődíjért. Kamilla az adás első felében kiesett, így végül Alee és ByeAlex, valamint Paulina és Gáspár Laci közös produkcióján múlt a végeredmény. A közönség és a mentorok állva tapsoltak. Videók és további részletek itt.

Nagy Ervin és Katus Attila robogózással segít a rászorulóknak

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet akciójával az összefogás és adományozás fontosságára hívták fel a figyelmet. A szervezet családok tízezreit segíti minden évben tárgyi adományokkal, lakhatással, kiemelt célkitűzésük a hátrányos helyzetű gyermekek és felnőttek felzárkóztatása. Bővebben.

A ’90-es évek híres korcsolyázója kétgyermekes anyuka lett: Póth Diána akkor és most

A többszörös magyar bajnok, Európa-bajnoki 4. helyezett műkorcsolyázónő 2008-ban ment feleségül Gyepes Gábor labdarúgóhoz, majd a következő évben megszületett első gyermekük. Póthék életében jelenleg is nagyon fontos a sport, a gyerekek számára is, ugyanakkor immár rengeteget dolgoznak a pályán és a jégen kívül is. Bővebben.

Nicole Kidman húga a család és a jogi egyetem miatt búcsúzott el a sztárságtól

Ha Ausztráliában ejted ki a Kidman nevet, sokaknak nem Nicole, hanem három évvel fiatalabb húga jut az eszébe. Antonia Kidman hazájában egy kifejezetten híres embernek számít, akinek mindene az anyaság és a gyerekek: már médiakarrierjét is erre a témára fűzte fel, jelenleg pedig családjogi ügyvédként dolgozik Sydney-ben. Antonia Kidman életéről ebben a cikkben írnak.

A 81 éves Linda Gray a nőiesség megtestesülése: már a Dallasban is stílusos volt, de a való életben még sikkesebb

Paul ArchuletaGetty Images

A színésznő, akit egyéb munkái ellenére a mindenki csak Jockey Ewing feleségeként azonosít, képes arra, amire nem sokan: kortalanul elegáns, öltözékei mégsem unalmasak, remek alakját pedig úgy hangsúlyozza, hogy még véletlenül se legyen kihívó. Ha kíváncsi vagy Linda Gray legjobb szettjeire, akkor nézd meg ezt a képgalériát.

Ez is érdekelhet

képcím

Reagált Marco Rossi: Úgy hülyeség, ahogy van - A hét hírei...

képcím

A kormánypropaganda úgy véli, Nagy Ervin a magyar Zelenszkij - a...

képcím

Meghalt az Operettszínház bonvivánja - a hét legfontosabb...