Kiemelt Hírek 2020. április 22.

Kiderült, mennyit keresett Majka tavaly

Startlap Kiemelt Hírek 2020. április 22.
Megérkeztek a 2019-es céges beszámolók, amiből kiderült, hogy Majka tavaly tripla bevételt termelt. Közben Vajna Tímea sógora elárulta, milyen tragikus számokat hozott a bezárásra kényszerült Mr. Funk az utolsó időszakban. Bulvárösszefoglaló.

Vajna Tímea fánkozója a végén már csak napi 30-40 ezres forgalmat termelt, Majka viszont tavaly megháromszorozta cége bevételét

Amikor Vajna Tímea bejelentette a Mr. Funk bezárását, még csak annyit lehetett tudni, hogy az amúgy sem olyan sikeres vállalkozás a járvány miatt végleg megadta magát. A fánkozót már egy ideje Vajna sógora, Visváder Tamás vezette, aki ebben a cikkben már jóval részletesebben avat be a cég anyagi ügyeibe, illetve abba, hogy miként segített a dolgozóinak a tengerentúlról az özvegy.

Hogy Majka jelenlegi bevételeivel mi a helyzet, azt nem tudjuk, de forintosítható aggodalmai valószínűleg a koronavírus miatt sem lesznek. Ennek ékes bizonyítéka a Dyma MM Kft. néven futó cége tavalyi pénzügyi beszámolója, amiből jól látszik, hogy a négy veszteséges év után termelt 2018-as eredményt 2019-ben sikerült megtripláznia. Mit jelent ez számokban kifejezve? Innen kiderül.

Döbbenet, de sikerült mindenkinek egyszerre szülnie: Kulcsár Edina, Tatár Csilla és Winkler Nóra megmutatta újszülött gyermekét

Babák mamák jól vannak, fotókat és neveket mindenki közzétett, de egyéb fontos paramétereket sajnos nem tudunk az összes csecsemő kapcsán prezentálni. És akkor következzenek a linkek: ha Tatár Csilla gyermekére vagy kíváncsi, akkor ide, ha Winkler Nóra kisbabája érdekel, akkor ide, ha pedig Kulcsár Edina kisfiát szeretnéd látni, akkor ide kell kattintani.

“Fanni a szatyornyi kis holmijával holt sápadtan betoppant” – Terry Black lánya megszökött Németországból

Terry Black halálával a gyerekei gyámjának kinevezett Árvai Mónikának haza kellett költöznie Németországból. Fanni és Dani nemcsak érzelmileg, hanem anyagilag is szorult helyzetbe kerültek. Fanni nem bírta tovább egyedül, és a járvány ellenére visszajött Magyarországra. A történtekről ebben a cikkben nyilatkozik Árvai Mónika, valamint egy ügyvéd, aki jelezte, hogy a dolgot nem úszhatják meg a gyámhatóság bevonása nélkül.

Polgár Tünde fia számára vállalhatatlan a Feleségek luxuskivitelben: “Lehetne nagyon jó, de nem lesz az”

Hétfőn indult a Feleségek luxuskivitelben 3. évada két új feleséggel, és az első részben még úgy tűnt, Polgár Tünde fia is szerepel majd. Polgár Dani azonban meggondolta magát az első epizód felvétele után, mert roppant negatív véleménye lett a műsorról. Erről az Instagramján számolt be, a teljes bejegyzést ide kattintva találod.

Gáspár Evelin politikus szeretne lenni

Gáspár Evelin tanulmányai végeztével nem tudott elhelyezkedni szakmájában, ezért úgy döntött, hivatásos híres ember lesz belőle, de ez nem jelenti azt, hogy már nincsenek egyéb ambíciói. Arról, miért akarna politikus lenni, és hogy lassan jó lenne férjhez adnia magát, egy itt található videóban beszél Győzike lánya.

Rékasi Károly aggódik a Barátok közt forgatásának újrakezdése miatt, bármikor készen áll felmondani

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Az RTL Klub már tervezi a Barátok közt forgatásának folytatását, természetesen különféle óvintézkedések mellett. Rékasi Károly ugyanakkor aggodalmait fejezte ki, és jelezte, hogy gond nélkül felmondana az esetlegesen nem megfelelő munkafeltételek miatt. Részletek itt.

Horváth Éva közösen születésnapozott a barátnőivel, és nem online ünnepeltek

“Ez a nap más mint a többi” – olvasható Horváth Éva új fotójának hashtagjében, és hát tényleg elég más lehet maszkban szülinapozni. A modell ugyanis a kijárási korlátozások ellenére élőben ünnepelte meg barátnőivel közösen egyikük születésnapját. Erről több fényképet posztolt, íme.

Na most lehet igazán irigyelni Mihalik Enikőt: elképesztően szép helyen tölti a karantént

Mihalik Enikő világviszonylatban is sikeresnek számít a szakmájában, sokat utazik, nyilván jól is keres, és amúgy gyönyörű. Az ilyesmire hajlamosaknak tehát eddig is lett volna oka kicsit irigykedni az életére, friss Insta-posztja után pedig végképp elmorzsolhatnak néhány apró, dühödt könnycseppet. A modell ugyanis fogta magát, és egy mesés rönkházat bérelt ki fiújával, ahol alighanem sokkal jobban telnek a bezártság mindennapjai, mint akár mondjuk a hazai körülmények között szerencsésnek számító Balatoni karanténozók esetén. Fotók és további részletek Mihalik kényszernyaralásáról itt találhatók.

Schell Judit őszintén vallott az anyaságról: Nem szeretek magammal foglalkozni. Unom magamat

Sikeres színészi karrierje mellett Schell Judit anyaként is mindent belead. A színésznő az Ülj mellém! videósorozat legújabb részében a felidézte saját gyermekkorát, elmondta miket köszönhet édesanyjának, hogyan viszi tovább az ő nevelési elveit, és kifejtette, mit jelent számára az anyaság. Videó és további részletek itt.

Bánfalvy Ági nagyon komolyan vette a szerepét a Barátok köztben: még a ruhatárát is átalakította kicsit, hogy elmerüljön az új, sorozatbeli személyiségében

Fotó: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Bánfalvy Ágiegy hóbortos édesanya szerepét kapta meg a Barátok köztben, aki néhány napra meglátogatja szerelmi problémákkal küszködő fiát. A színésznő meglepően alaposan fogott hozzá karaktere megformálásához, akivel egyébként sok hasonlóságot érez. Az alábbi cikkben erről mesél hosszasan, valamint azt is elmondja, hogyan nyomja rá a bélyegét az életére a világjárvány, és milyen rendkívüli szabályokat követ az új helyzet miatt.

 

Keresés az oldalon