Kiderült, mennyit kér egy koncertért Majka

Startlap - Startlap
Természetesen vannak olcsóbb fellépők is, akik mögött nincs zenekar, így jóval kisebb összeget kérnek el egy-egy buliért. Esti bulvárösszefoglaló.

Megdrágultak a fellépések, ennyit kér most egy koncertért Majka és Curtis

A nyárra a legtöbb népszerű hazai előadónak tele van már a naptára. Az elmúlt években az ő áraik is emelkedtek, ebből a cikkből ki is derül, mekkora gázsiért is muzsikálnak a jól ismert zenészek. 

Tóth Gabi házi áldásos pólóban látható a legújabb fotóján

MTI/Kovács Attila

Az elmúlt időszakban a vallás és a népdalok felé forduló Tóth Gabi egy új képen a régi konyhai falvédők világát idéző, házi áldással feliratozott pólóban látható. Errefelé

Megható módon osztoztak Ronaldo gyászában a rivális csapat szurkolói

A nagy rivális Liverpool szurkolói mérkőzés közben fejezték ki együttérzésüket a kisfiát elvesztő Ronaldóval. Hogy miként is, az ebből a cikkből tudható meg. 

Kijött Tóth Andi új száma, amiben Tóth Andi rászól saját magára

Szerda kora délután jelent meg Tóth Andi legújabb számának videoklipje a Youtube-on. A Nem és nemben az énekesnő szokásához hűen odamondós dalszöveget ad elő. Az új dalt itt lehet megtekinteni. 

Lakatos Márk Zimány Lindának: Olyan nullás méretre fogytál le

Zimány Linda április elején Los Angelesben járt, ahol részt vett Steven Tyler jótékonysági gáláján. A Reggeli mai adásában elmesélte, hogy az estre Kiss Márk készítette el a ruháját, ami szerinte úgy nézett ki mint egy divatrajz. Ennél a résznél aztán Lakatos Márk kissé odaszúrt Lindának, aki viszont ezért nem haragudott meg rá. Íme

A Barátok közt egykori sztárja ma már egy tanyán élvezi az életet

Szőke Zoltán valamikor három évig hezitált, hogy ott hagyja-e a Barátok köztöt. A Sláger FM egyik műsorában beszélt arról, miért nem hiányzik ma már a rivaldafény neki. Gondolatai ide kattintva érhetőek el. 

Gáspár Laci: Egyik mentor sem védett meg, amikor elrontottam a Gyöngyhajú lány szövegét

Úgy érzi, ő mindenkit megvédett az X-Faktor forgatásán, ám mentortársai nem viszonozták felé ezt a gesztust, amikor az egyik élő adásban Gyöngyhajú lány helyett Zöldhajú lányról énekelt. Bővebben

Tornóczky Anita a legnagyobb kutyasuttogótól vett órákat

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Anita már jó ideje foglalkozik kutyákkal, otthonában jelenleg tíz házi kedvencet is tart. Az ebek gondozását saját bevallása szerint egy igazi hírességtől tanulta. Hogy ki is ő, az ide kattintva azonnal ki fog derülni. 

Leégett a Séfek Séfe versenyzőjének a háza

Kőrösi Blanka a Séfek Séfében szerepelt korábban, most azonban egy szomorú téma miatt tűnt fel újra a képernyőn. Részletek

Ez is érdekelhet

képcím

Curtis: Én, ahogy eddig is, csak zenélni szeretnék, és nem...

képcím

Curtis meghívott vendég volt Orbán évértékelőjén

képcím

Pottyondy Edina úgy szúrt oda Curtisnek, hogy ki sem ejtette a...