Kiderült, mennyibe kerülhetett Völner Páléknál egy végrehajtói állás

Startlap - Startlap
A Népszava megnevezett egy végrehajtót a lemondott fideszes miniszterhelyettes vesztegetési botrányából: a fonyódi illetőségű önálló bírósági végrehajtó egyike annak a hét végrehajtónak, akik az ügyészség szerint a kari elnöknek és Völner Pálnak fizettek kenőpénzt pozíciójukért. Délelőtti hírösszefoglaló.

MTI/Bruzák Noémi

Kiderült, mennyibe kerülhetett Völner Páléknál egy végrehajtói állás

A Népszava megnevezett egy végrehajtót a lemondott fideszes miniszterhelyettes vesztegetési botrányából: a fonyódi illetőségű önálló bírósági végrehajtó egyike annak a hét végrehajtónak, akik az ügyészség szerint a kari elnöknek és Völner Pálnak fizettek kenőpénzt pozíciójukért. Bővebben.

Koronavírus itthon: csökken a kórházi kezeltek száma és néhol már a szennyvízadatok is javulnak

Az elhunytak és a kórházban ápolt betegek száma javuló tendenciát mutat, az új fertőzöttek aránya viszont kiugróan alakult. A legfrissebb, hivatalos magyar járványügyi statisztikákat erre a linkre kattintva találod.

Mindeközben a Nemzeti Népegészségügyi Központ közzétette nagyobb városaink mérési adatait a koronavírus örökítőanyagának koncentrációjáról. Az adatokból egy jó és egy rossz hír egyaránt kiolvasható. Íme.

A januári nyugdíjemeléssel is veszíthetnek az idősek a jegybank friss prognózisa alapján

A Magyar Nemzeti Bank legújabb előrejelzésében már magasabb inflációs várakozással számolnak, amelyet az Orbán Viktor által nemrégiben bejelentett magasabb nyugdíjemelés sem követ. Részletek.

Rendkívüli drágulás és áruhiány árnyékolja be a karácsonyt

MTI/Balogh Zoltán

A drágulás már egy ideje tart, az áruhiány viszont egy bizonyos értelemben új dolog. Az árak növekedése alatt ne arra gondoljunk, hogy a kereskedők egyik napról a másikra emelik az árakat, illetve az áruhiány sem úgy jelentkezik majd, ahogyan a járvány korábbi időszakában a liszt vagy az élesztő esetén. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Fekete párducot láttak Kiskunhalason a rendőrség szerint

Megérkezett az elsődleges szakértői vélemény a nagy érdeklődés övezte felvételről. A videó nyilvánosságra hozását követően befutott egy újabb bejelentés is, amely nagy valószínűséggel tényleg a kérdéses állathoz köthető. A rendőrség több kérést intézett a lakossághoz. Részletek.

Történelmi bankfúzió: összeolvad az MKB, a Budapest Bank és a Takarékbank

A hármas fúziót egy egyedülálló, soklépcsős, rendkívül összetett folyamat, amelyre a világban sem nagyon van példa – közölte a Takarékbank új elnök-vezérigazgatója. Szabó Levente ebben a cikkben nyilatkozik a kivételes eljárás menetéről és egyéb részleteiről.

Gond van az egyik népszerű nyugtatóval, négy tételt kivonnak a forgalomból

A négy itthon is kapható tételnél minőségbeli problémákat talált a forgalmazó, így a gyógyszerek gyártója a hibás tételek visszavonásáról intézkedett. További információkért katt ide.

Hétvégére érkezik a napsütés

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Egyelőre marad a borongós idő, de a pénteken átvonuló hidegfrontot követően országszerte felszakadozik a felhőzet. A következő napok időjárás-előrejelzése itt olvasható.

Ez is érdekelhet

képcím

Mi történt azóta, hogy Magyar Péter közzétette a hangfelvételt?

képcím

Egy újabb pedofilügy: Békésben tizenéves fiúkat molesztált a...

képcím

Korábban kezdi kézbesíteni a Magyar Posta a februári dupla...