Kiderült, mekkora az esélyed három Pfizer után arra, hogy koronavírusos legyél

Startlap - Startlap
Izraeli és amerikai kutatók több mint 306 ezer 40 évnél idősebb felnőtt adatainak vizsgálatát végezték el. Délelőttí hírösszefoglaló.


Laurent Coust/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

Kiderült, mekkora az esélyed három Pfizer után arra, hogy koronavírusos legyél

Izraeli és amerikai kutatók több mint 306 ezer 40 évnél idősebb felnőtt adatainak vizsgálatát végezték el. Eredményeiket erre a linkre kattintva ismerheted meg.

Koronavírus itthon: lehet, hogy elérte a tetőpontot a negyedik hullám

Napok óta fordulat látszik kirajzolódni a statisztikákból, amelyet a hétfő reggeli adatok is megerősítenek. Az elhunytak számában egyelőre nem változott a trend, az új fertőzöttek alakulásában viszont igen. A legfrissebb, hivatalos járványügyi statisztikák itt olvashatók.

Újabb áremelésekre készülnek az építőanyag-gyártók

Sally-Ann Norman/Construction Photography/Avalon/Getty Images

A Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség közleményben jelentette be, hogy az idei brutális áremelkedéseket követően 2022-ben mire számíthatunk. Íme.

Blikk: Vadászkéssel szúrta le Deutsch Tamás apósát gyilkosa

Két nappal 67. születésnapja előtt késelte halálra Deutsch-Lazsányi Erika édesapját, Lazsányi Lászlót 57 éves informatikus albérlője – írja a lap. Bővebben.

A hiteleket gyorsan drágítják, de a betétekre szinte nem is fizetnek kamatot a bankok

A kereskedelmi bankok egyoldalúan reagáltak a Magyar Nemzeti Bank sorozatos kamatemelésére: a hiteleket gyorsan drágították, a náluk elhelyezett pénzekre ugyanakkor nem fizetnek többet. Részletek.

RTL Klub: Sztrájkra készülnek a pedagógusok

Az Orbán Viktor által bejelentett 10 százalékos emelés nem teljesíti a tanárok igényeit, az érdekképviseletek négyszer tárgyaltak az elmúlt hónapok során az illetékesekkel, mind a négyszer sikertelenül. Elsőként kétórás figyelmeztető munkabeszüntetés készül – közölte a Pedagógusok Szakszervezete. Részletek.

A budapesti kerületek többsége elzárkózik az óvodai dolgozók kötelező oltásától

Míg a 16. kerületi fideszes vezetés záros határidőt adott az óvodai és bölcsődei dolgozóknak az első oltás felvételére, a kerületek többsége nem tervez ilyen intézkedést. Több helyen az eleve magas átoltottságára hivatkoznak – ezt az újbudai, a II. kerületi és az érdekképviseletek adatai nagyjából meg is erősítik. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Börtönbe zárta Mianmar puccsal hatalomra kerülő új vezetése a korábbi Nobel-békedíjas elnököt

Lauren DeCicca/Getty Images

Aung Szan Szú Csít tizenegy bűncselekmény elkövetésével vádolták, végül a hadsereggel szembeni uszítás és a járványellenes szabályok megszegése miatt ítélték el. További információkért katt ide.

Most néhány napig se havazás, se esőzés nem les

Legközelebb csütörtökön érkezik az újabb csapadék, havazás formájában. A következő napok időjárás-előrejelzése itt nézegethető.

Ez is érdekelhet

képcím

Deutsch Tamás is bejelentkezett a köztévés vitára - A hét...

képcím

Magyar Péter közmédiában vitázna Dobrevvel és Deutsch-csal

képcím

Váratlan: Magyar Péter mégis leül vitatkozni Deutsch Tamással