Kiemelt Hírek 2020. július 08.

Kiderült, kivel jár Noszály Sándor: egy rúdtáncos, háromgyerekes anyukát szeret

Startlap Kiemelt Hírek 2020. július 08.
Nyilván senkit sem lep meg, mindenesetre Noszály barátnője gyönyörű, és még sikeres is. Bulvárösszefoglaló.

Kiderült, kivel jár Noszály Sándor: egy rúdtáncos, háromgyerekes anyukát szeret

A pár először posztolt közös fényképet magukról. Kíváncsi vagy, kivel jár Noszály Sándor? Akkor itt folytasd az olvasást, ahol több fotót és egyéb információkat találsz.

Gesztesi Károly fia megszólalt apja sírja ügyében

Miután Molnár Anikó és barátnője kiposztolták, hogy Gesztesi Károly sírját szerintük elhanyagolják, és nekik kellett rendbe tenniük, a színművész volt felesége feljelentést tett ellenük. A kellemetlen történet tegnap azzal folytatódott, hogy Molnár egy dühös posztban jelezte, bocsánatot kérni nem hajlandó, ma pedig Gesztesi Márkó adott egy keserű nyilatkozatot az üggyel kapcsolatban. Szavait ebben a cikkben idézik.

Rubint Réka a koronavírusról: “Meggyőződésem, hogy értünk történik minden”

Schobert Norbi felesége a Westend tetőkerti sportteraszának megnyitóján mondta el különös gondolatait a pandémiáról, ami szerinte “közhelyes” állítás. Az eseményen amúgy több más ismert edző – például Béres Alexandra, Keleti Andrea – is megjelent, akik szintén nyilatkoztak. A rövid interjúkat ide kattintva olvashatod el.

Hujber Ferenc elmondta, hogyan alázták meg annak idején a Színművészeti Egyetemen intézményi szinten a levetkőztetett diákokat

A múlt héten a parlament megszavazta a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) magánalapítványi tulajdonba kerülését, ami nagy tiltakozást váltott ki a szakmából. Erre reagált Hujber Ferenc álnéven, egy elég megrázó történettel. Írását ebben a cikkben idézik.

A 62 éves Madonna mankóval, felső nélkül állt kamera elé

Madonna 30 évvel ezelőtt. (Fotó: Gie Knaeps/Getty Images)

Az öregedéssel évtizedek óta csatázó énekesnő a klasszikus tükrös szelfis technikával mutatta meg, hogy korához képest milyen remekül néz ki. Íme a fotó.

Egy boldog édesanya, egy üzletasszony, egy rendező: a Való Világ régi szereplői elmesélték, mi történt az életükkel

Molnár Anikót nyilván senkinek sem kell bemutatni, ő a celebvilág mocsarát választotta az RTL-es valóságshow után. Jelen cikkben is felbukkant a neve (sajnos), és ha erre a linkre kattintasz, rögtön vele kezdődik a Való Világ egykori szereplőinek mai életét bemutató sor. Szerencsére rajta kívül megkerestek három, a közéletből azóta eltűnt nevet, akik beszámoltak életük alakulásáról

Itt vannak a részletek Bálint gazda temetéséről: a család kérést intézett a gyászolókhoz

Magyarország kedvenc kertésze június 21-én hunyt el, kicsit több mint egy hónappal 101. születésnapja előtt. A Bálint György temetésével kapcsolatos tudnivalókat  ebben a cikkben olvashatod el.

Előkerült egy régi fotó Dollyról és Szikora Robiról, nagyon nehezen ismertünk rájuk

 

Varga Izabella lediplomázott, de máris a következő egyetemi képzésére készül

A Barátok közt 47 éves színésznője komolyan veszi a holtig tanulós mondást, és szeptemberben visszaül a padba. Varga Izabella egyébként nagyon szorgalmas diák, de erről inkább hadd meséljen ő maga, ebben a cikkben.

Usain Bolt annyira hülye nevet adott a gyerekének, hogy nehéz eldönteni, csúnya trollkodásról van-e szó

Usain Bolt a pekingi olimpia 12. napján. (Fotó: Michael Steele/Getty Images)

A nyolcszoros olimpiai és 11-szeres világbajnok futó és Kasi Bennett kislánya májusban született meg. A kislány nagyon cuki, de nem biztos, hogy ez elég lesz a boldogságához, ugyanis a szülők kíméletlenül kiszúrtak vele a névválasztást illetően. Részletek itt.

 

További rövidhíreket most meg is hallgathatsz a Hírstart podcastján: katt ide.

Keresés az oldalon