Kiderült, ki a győri gyerekgyilkosság elkövetője

Startlap - Startlap
Újabb információk láttak napvilágot a brutális gyilkosságról, és megszólalt az életben maradt testvér. Reggeli hírösszefoglaló.

A győri gyerekgyilkos nem először ontott vért

A férfi és két gyermeke holttestét vasárnap délután fedezték fel. Részletek itt.

Ennyi pénze van egy hónapra a legszegényebb magyaroknak

A szegénység egyre nagyobb ütemben mélyül, és egyre kisebb az esély az életszínvonal javítására. Pontos számokat itt találsz.

Van olyan cég, ahol alkalmazzák a túlóratörvényt?

Egy évvel ezelőtti bevezetése idején hatalmast ellenállást váltott ki a túlóratörvény, a téma aztán hamar elhalt. Ebben a cikkben a munkavállalók százezreit képviselő szakszervezetek segítségével arra a kérdésre keresik a választ, hogy mely cégek és mennyire használják  ki a túlóratörvényt

Rogánék milliárdos családi barátja kiment a Szocialista Internacionáléra MSZP-s küldöttként

Bessenyei István milliárdos vállalkozó két dologról ismert: ő Sarka Kata férje, valamint roppant jó viszonyban van Rogán Antalékkal. És nemcsak velük, hanem a korábbi MSZP-elnök Mesterházy Attilával is. Olyannyira, hogy 2013-ban az MSZP delegációjának részeként utazott el a Szocialista Internacionálé ülésére, és vele volt az a Garamvölgyi Balázs, aki Orbán Ráhelt és Tiborcz Istvánt Bahreinben kalauzolta, és a letelepedési kötvények afrikai árusításában is benne volt. 

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház hét sebészéből hat felmondott

MTI Fotó: Kovács Tamás

A hírre a kórház is reagált: a főigazgató elmondta, hogyan érinti ez a betegellátást, és miként próbálják megoldani a helyzetet.

Bróker Marcsi hétfő reggel kijött a börtönből

De ez nem azt jelenti, hogy a 767 rendbeli, üzletszerűen elkövetett csalással és több más dologgal vádolt D. Sándorné szabadon mozoghat. A döntés okairól és részleteiről itt olvashatsz.

Nem akármilyen cégekkel folytatja a kormány a balkáni terjeszkedést

A 2012-ben a magyar kis-és középvállalkozások exporttevékenységének segítésére kiépített balkáni kereskedőházi rendszert elkezdték újraépíteni: a pályázaton november végén ismét azok a jó politikai kapcsolatokkal rendelkező cégek nyertek, amelyek korábban működtették a kereskedőházakat, súlyos anyagi veszteséggel.

Eszenyi Enikőt a Vígszínház előadása után tábláról figyelmeztette egy néző

A transzparenssel az új színháztörvénnyel kapcsolatban üzentek neki.

Még egyszer utoljára leigáznák Európát a kommentelők leggyűlöltebb autójával

Fotó: iStock

Egy kisautóról van szó, melynek nyolcadik, és egyben utolsó szériája hamarosan nálunk is rendelhető lesz. És amelyből elképesztő sikersztori lett, miközben képtelen indulatokat tud kiváltani.

Mutatjuk, hol lesz a legmelegebb a következő napokban

A felmelegedésről ebben az időjárás-előrejelzésben olvashatsz.

Ez is érdekelhet

képcím

Február 1-jétől új táblák fogadják a vásárlókat a boltokban

képcím

Egy jó hír, meg egy rossz hír: nagy változás jön az...

képcím

A volt helyettes államtitkár "nem emlékszik" a protekciós...