Kiemelt Hírek 2019. június 18.

Kiderült, hogyan búcsúztatják Benke Laci bácsit

Startlap Kiemelt Hírek 2019. június 18.
Pirner Alma félmeztelen fotót posztolt. Megszólalt Hosszú Katinka újdonsült szerelmének apja. Obama lányai elképesztően stílusosak. Bulvárösszefoglaló.

Elkészítik Benke Laci bácsi kedvenc ételét is

A hétvégén búcsúztatót rendeznek a 70 éves korában elhunyt Benke László mesterszakács tiszteletére a lajosmizsei Tanyacsárdában. A szakács a Bács-Kiskun megyei városban született, és rendszeres vendége volt a csárdának is. Ha kíváncsi vagy, mivel készülnek a helyiek a megemlékezésre, olvasd el ezt a cikket.

Vagány szerelésben jelent meg az 54 éves Sandra Bullock a vörös szőnyegen

Sandra Bullock már 25 éve dolgozik színésznőként, de tény, hogy az utóbbi időben inkább az anyaságra és a pihenésre koncentrált. Az 54 éves sztár nem gyakran fordul meg vörös szőnyeges eseményeken, de most kivételt tett. Ha kíváncsi vagy, milyen vagány szerelésben érkezett a díjátadóra, az alábbi cikkben fotót is találsz

Pirner Alma félmeztelen fotót posztolt

A rúdtáncoktató legutóbb megosztott posztjában arról ír, hogy nem törvényszerű, hogy a nyaralások alkalmával meghízzunk, még úgy sem, ha megeszünk egy-egy helyi fogást. Erre pedig ő maga a bizonyíték, amit egy bugyis fotóval demonstrált. Akit érdekel a pikáns fénykép, itt megtekintheti.

Megszólalt Hosszú Katinka újdonsült szerelmének apja

Letarolta a netet a hír: Hosszú Katinka újra szerelmes. A párt Barcelonában kapták lencsevégre, meg nem erősített információk szerint pedig a szerencsés Gelencsér András úszóed­ző fia, Máté. A Bors most megkérdezte Gelencsért, mit szól Hosszú Katinkához. A választ az alábbi cikkben találod.

Obama lányai olyan elképesztően stílusosak, hogy nem jutunk szóhoz

Az Obama család jelenleg Franciaországban pihen. Apák napja alkalmából látogattak el az országba, hogy együtt kikapcsolódjanak egy kicsit. Természetesen csak pár lesifotó készült a családról, azt azonban nem lehet nem észrevenni, hogy Michelle és Barack lányai mennyire elképesztően stílusosak. Ebben a cikkben megnézheted a fotókat.

Ganxsta Zolee leszámolt a futó kalandokkal

Ganxsta Zolee nyers őszinteséggel mesélt szerelmi életéről. A durva szóhasználat nyilván senkit nem lep meg, amit a társkapcsolatairól állít a széttetovált rapper, az viszont elég meghökkentően hangzik a szájából. Az alábbi cikkből te is megismerheted.

Bátor lépés a súlyos beteg Selma Blairtől

Selma Blair a karrierje során sokszor viselt rövid frizurát, arcformájához pedig mindig is csodásan állt a pixie. Ennek ellenére is merész döntés volt tőle, amikor a minap megengedte a fiának, hogy ő essen neki tincseinek a hajnyíróval. Ha kíváncsi vagy az eredményre, az alábbi cikkben megnézheted a fotót.

Keresés az oldalon