Kiderült, hogy a koncertezés helyett miként próbál pénzhez jutni Ganxsta Zolee

Startlap - Startlap
Zana Zoltán zenekara kitalált egy alternatív, járványkompatibilis bevételi forrást. Bulvárösszefoglaló.

Kiderült, hogy a koncertezés helyett miként próbál pénzhez jutni Ganxsta Zolee

A Ganxsta Zolee és a Kartel zenekar az idei évre is egy csomó koncertet tervezett, már csak azért is, mert 25 éves jubileumukat ünnepelik. Természetesen mindent kellett fújni, de új bevételi forrás után néztek. Részletek itt.

Schobert Norbi: Réka minden bevételét elvesztette

Schobert Norbi a Mokka stúdiójában beszélt arról, hogyan érintette őt és feleségét a járvány gazdasági szempontból, és miként próbálják kezelni a helyzetet. Videó és további részletek itt.

Iszak Eszter megmutatta, hogyan ünnepelték Gyurta Dániel születésnapját

A meg nem erősített hírek szerint Gyurtya Dániel és Iszak Eszter egy pár. Ők ezt a kérdést azóta sem kommentálták, ugyanakkor Iszak jelentkezett egy olyan Insta-sztorival, amiben Gyurtya szülinapját ünneplik, tortával meg szivecskével. Ha kíváncsi vagy a felvételre, akkor erre a linkre kell kattintani.

Yvonne Dederick először beszélt édesanyja 5 évvel ezelőtti öngyilkosságáról

Éles váltást produkált a Viasat műsora, ahol Polgár Tünde után – ő alkoholfüggő anyjáról nyilatkozott – egy másik luxusfeleség is kemény témát választott. Yvonne Dederick arról beszélt, hogyan ugrott a halálba táncművész édesanyja, és mi vezetett a tragédiához.

 

Gordon Ramsay imádnivaló, örökké mogorva kisfia eltaknyolt egy tócsában, az apja meg jól kiröhögte

Fotó: FOX Image Collection via Getty Images

Oscar Ramsay egyéves, folyamatosan csúnyán néz, és pont úgy fest, mintha édesapja zsugorított mása lenne. Önmagában roppant szórakoztató jelenség, kedvességéről elhíresült édesapjával együtt pedig kábé legyőzhetetlenül viccesek. A minap elmentek sétálni, Oscar balszerencséjére seggre esett a vízben, apukája meg elég jót nevetett ezen, és felvette videóra. Íme a felvétel az esetről.

Győrfi Pál most tényleg feljutott a csúcsra: már a fogyása is hír, és persze elmondta, hogyan dobta le azt a 15 kilót

Amikor a napokban megláttuk, hogy Győrfi Pálból gluténmentes fagyi lett, és 3D-s mellszobrot nyomtattak neki, azt hittük, innen már nincs feljebb, de az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének legújabb interjúját nézve sajnos be kell lássuk, ez egy naiv gondolat volt. Győrfi az ATV-n a szokásos (koronavírusos) témák mellett egy új topikkal is szolgált, ami tényleg csak azoknak a kiváltsága, akik mindent elértek a magyar bulvárvilág sekély tócsájában: elmesélte, hogyan fogyott le 15 kilót. Videó és további részletek itt.

“Tökéletesség, boldog hely, karanténélet”: az a sanda tippünk, hogy a te reggeled nem pont úgy indult, mint Labancz Lilláé Malibuban

Miközben az utolsó ötforintosaidat számolgatod, vagy a pizsamádban küzdesz a távmunkás mindennapokkal, netán maszkban állod a sarat a munkahelyeden, és úgy érzed, csúfot űznek belőled a hajnali napfelkeltéből posztolt jógavideók, a kenyérsütők, és egyáltalán, miért, de miért fúj ennyire a szél, nos, ekkor Labancz Lilla csak mosolyog egy kacérat, és lepillant az óceánra. Labancz két hete még azt panaszolta, hogy nem bírja a karantént, ehhez képest a hétfő reggele már radikálisan más hangulatban telt. Erről van egy fotó, itt.

Julia Roberts ruháját látva kicsit megszakad a szívünk, hogy elmaradt a MET-gála

A MET-gála a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum divatért felelős részlegének hatalmas eseménye, a divatvilág legfontosabb adománygyűjtő rendezvénye, és már 1948 óta évente megtartják. A partit idővel elárasztották a hírességek, akik évről évre fényűző jelmezekbe bújnak. Na 2020-ban erre sem került sor, de szomorkodás helyett néhányan közzétették a ruhát, amit viseltek volna.

Rihanna 2015-ben a MET-gálán. (Fotó: Mike Coppola/Getty Images)

Az egyik ilyen Julia Roberts, aki egy csodálatos estélyit mutatott, amelyet jelen körülmények között kénytelen volt a fürdőszobájában felvenni. A Mamma mia! című filmből ismert Amanda Seyfried ennél tovább ment: a tyúkolban sétáltatta meg földet söprő szoknyáját. Róluk itt találsz képeket. Végül Katy Perryt említenénk meg, aki hagyományosan gondosan készült a MET-gálára, és terhessége miatt egy olyan ruhát öltött volna fel, amit a hasa inspirált. A szett kifejezetten figyelemre méltó, érdemes megnézni, íme.

Kis Grófoék nagy terveit csúnyán elkaszálta a járvány

Kis Grófo és felesége nehezen, de meghozott egy komoly döntést az idei évre, aztán a pandémia átírta az életet. A mulatós zenész ebben a cikkben elmondja, miről van szó, valamint családja anyagi helyzetéről és a fogyókúrájáról is szót ejt.

Lehet, hogy már a könyöködön jön ki Adele drasztikus fogyása, de most olyan képet mutatott magáról, amit alig hiszünk el

Így nézett ki Adele a súlyvesztése előtt. (Fotó: Cameron Spencer/Getty Images)

Adele már a koronavírus térnyerése előtt megkezdte az életmódváltást, sikerült nagyjából titokban megszabadulnia igen jelentős súlyfeleslegtől, amiről elvétve érkeztek a meghökkentő fotók. A folyamat nem ért véget: kedden az énekesnő maga osztotta meg, hol tart az átalakulással: születésnapi köszöntéseire reagált ezzel a fotóval, ami az eddigieknél is látványosabban mutatja az eredményt.

Ez is érdekelhet

képcím

Farkasházi Réka előtt kezdtek ki a férjével

képcím

Lakatos Márk megüzente Novák Katalinnak, hogyan ne tűnjön...

képcím

Tóth Gabi a földön fetrengett a TV2 műsorában