Kiderült, hányan haltak meg Magyarországon a koronavírus elleni oltás beadása után

Startlap - Startlap
A Nemzeti Népegészségügyi Központ közzétette az adatokat a 10,7 millió oltást követően jelentkezett "nemkívánatos eseményekről". Esti hírösszefoglaló.

MTI/Rosta Tibor

Kiderült, hányan haltak meg Magyarországon a koronavírus elleni oltás beadása után

A Nemzeti Népegészségügyi Központ közzétette az adatokat a 10,7 millió oltást követően jelentkezett “nemkívánatos eseményekről”. Fontos megjegyezni, hogy a számok nem a vakcinák beadásával járó halálozási rátát és egyéb komplikációkat tükrözik, az ok-okozati összefüggésekre nem tér ki a statisztika. Részletek itt.

Milliárdokba került, hogy a kormány feltett 7 kérdést a gazdaság újraindításáról

A Miniszterelnöki Kabinetiroda fél év időhúzás után, az adatok jelentős részét kitakarva mutatta meg a XVIII. kerületi önkormányzati képviselőjének, hogy “amikor a magyar kormány konzultálni szeretne az emberekkel az tulajdonképpen mennyibe is kerül”, és kinek a zsebébe vándorolnak az eltapsolt vagyonok. Bővebben.

Kiskorú lányok bikinis képeivel szórják tele az internetet a kormányközeli megyei lapok

Mindeközben a gyermekvédelmi konzultációnak csúfolt kormányzati kérdőív a kiskorúak számára elérhető nemátalakító beavatkozásokkal foglalkozik. A folytatásért ide kell kattintani.

Az egy hét alatt 700 ezer forinttal megdrágult tető: kereskedők és kivitelezők mesélnek a brutális építőipari áremelkedésről

MTIKiss Dániel

“Ez áprilisban még 105 ezer forint volt, mostanra már legalább 205, vagy lehet, hogy drágább is”

– mutat a háta mögött lévő faanyagra Rengei Sándor építőipari vállalkozó. A 24.hu kamerák előtt kérdezte a szakmai szereplőket az egekbe emelkedett árakról. Videó.

A 305 millióból frissen felhúzott kunszentmártoni strandon tilos fürdeni

A zseniális találat Hadházy Ákosnak köszönhető. Íme a független képviselő bejegyzése a helyszínről.

Esésnek indult a forint Orbán Viktor reggeli bejelentése után

A csütörtökön még határozott erősödést mértek, aztán Orbán Viktor pénteken interjúval indította a napját. Mit mondott a kormányfő, és hogyan áll most az árfolyam? Ebből a cikkből megtudhatod.

Figyelem: ha ilyen májkrémet vagy császárszalonnát vettél, vidd vissza a boltba, és ne edd meg

Az érintett termékek fogyasztása egészségügyi problémákat okozhat, az áruházlánc a vételárat megtéríti. További információkért katt ide.

Ezermilliárdokkal gazdagította a tulajdonosokat a győri Audi-gyár

Az Audi Hungaria Zrt. járvány ellenére rekordnyereséggel zárta a 2020-as évet, az alaptőkét a töredékére zsugorították, és irdatlan összeget fizettek ki osztalékként. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Az LMP visszahívja Bodolai Lászlót a Nemzeti Választási Bizottságból

MTIKovács Attila

A párt az index.hu-nál tavaly nyáron történt eseményeket követően határozott.Bodolai László 2015 novembere óta volt az ellenzéki párt delegáltja. Bővebben.

Tényleg elkezdődött a tokiói olimpia: nézd meg, milyen volt a megnyitó

Az utolsó pillanatig fenntartották a XXXII. nyári olimpia lefújásának lehetőségét, de pénteken végül a megnyitóval hivatalosan is kezdetét vették a tokiói játékok. Erre a linkre kattintva fotókkal és videókkal tűzdelt részletes beszámolót találsz az ünnepélyes esemény attrakcióiról.

Ez is érdekelhet

képcím

Karácsony: Toronyházak, amik elrontják a Hősök tere...

képcím

Lázár: nem mini-Dubaj, hanem maxi-Dubaj épülne Rákosrendezőn

képcím

Orbán Viktor megmutatta a telefonkönyvét a TikTok-on