Kiemelt Hírek 2018. június 26.

Két eszméletlen videóban mutatja meg a magyar rendőrség, milyen az, amikor keményen lecsap a bűnözőkre

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 26.
A rendőrség végigvideózta a rajtaütést, az eredmény pedig hasonló lett, mint a Counter Strike nevű akciójáték.

Két videót is közzé tett a police.hu, amelyen bűnözőkre csapnak le.

Mindkét felvétel olyan, mintha a Counter-Strike nevű lövöldözős akciójátékból származna, amelynek az a lényege, hogy a terrorelhárítók elkapják a bűnözőket.

A police.hu egyik ilyen felvételén a Készenléti Rendőrség a Pest és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival, valamint szlovák rendőrökkel és az EUROPOL szakembereivel csapott le orgazdákra Budakeszin, Kecskeméten, Budapesten és Vácott is. A bűnözők szlovák eredetű autókkal csencseltek, közülük több személyt is előállítottak.

A police.hu másik videóján a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság emberei hajtanak végre akciót.

Miután elfogtak egy férfit, aki zárjegy nélküli cigarettával üzletelt, valamint ingatlanját prostitúció céljából adta ki, kikérdezték, és eljutottak egy harmincéves férfihoz, aki kábítószerrel is kereskedett.

Mivel az információk alapján fegyverrel rendelkezett, a rendőrség bevonta a Terrorelhárítási Központot is, és együtt rajtaütöttek a férfin, aki éppen az autójában ült.

A rendőrség az első számú férfival szemben prostitúció elősegítése, illetve jövedéki adózás elől elvont termékre elkövetett orgazdaság miatt, a második férfival szemben pedig kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt indítottak eljárást.

Keresés az oldalon