Kiemelt Hírek 2018. július 27.

Késelés volt a villamoson, a rendőrök keresik a tetteseket

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 27.
Az eset az Örs vezér tér közelében történt – a lakosok segítségére is szükség van.

Iván Krisztián combon szúrt egy utast, miközben társával, Mártha Krisztiánnal utazott egy villamoson az Örs vezér tér közelében, csütörtökön – közölte a police.hu. A X. kerületi Rendőrkapitányság önbíráskodás miatt folytat nyomozást, amely során keresi a két feltételezett tettest.

Mártha Krisztián és Iván Krisztián felszálltak a villamosra, majd szóváltás után utóbbi megkéselt egy férfit. Az elkövető a társával rögtön elmenekült a helyszínről.

Fotó: police.hu

Iván Krisztián 33 éves, nagyjából 180 centiméter magas, rövid hajú, vékony testalkatú, az elkövetés napján baseballsapkát, zöld színű pólót, fekete rövidnadrágot és edzőcipőt viselt.

Mártha Krisztián 30 éves, körülbelül 170 centiméter magas, rövid hajú. Az elkövetéskor világos póló, rövid nadrág, valamint sötét cipő volt rajta.

Aki felismeri a fényképről a két gyanúsítottat és információval rendelkezik a tartózkodási helyükről, attól a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság azt kéri, tegyen bejelentést akár névtelenül is az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Keresés az oldalon