Kiemelt Hírek 2020. június 22.

Keleti Andrea fürdőruhában pózolt a nagy fogyása után

Kovács Barna Kiemelt Hírek 2020. június 22.
A táncművész nemrégiben nyolc kilót fogyott, és ezzel visszanyerte a magabiztosságát is. Bulvárösszefoglaló.

“Szeretném megmutatni, hogy 50 fölött is van élet!”

Két ruhaméretet fogyott Keleti Andrea, aki éppen ezért különleges fotózásra mondott igent: megmutatta magát fürdőruhában, amire eddig nem vállalkozott volna. Ha kíváncsi vagy a képekre, ide kattints.

Különleges fotókon Vilmos herceg és 3 gyereke

A vasárnap dupla ünnep volt Vilmos herceg számára, hiszen nem csak az apák napját, de a 38. születésnapját is június 21-én ünnepelte az idén. A jóból pedig a világ is kapott egy fotó formájában, amit itt nézhetsz meg..

Rubint Réka saját kozmetikai márkát dob piacra

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Rubint Réka egy interjúban hosszasan mesélt arról, hogy a koronavírus-járvány és a karanténidőszak miatt teljesen elapadt cége bevétele, ennek ellenére nem panaszkodik, mert a több hónapnyi bezártság mégis jövedelmező volt számára. Ha kíváncsi vagy, milyen terveket szövöget Schobert Norbert felesége, innen megtudhatod.

Kulcsár Edina megmutatta szülés utáni pocakját

Kulcsár Edina megmutatta, hogy néz ki a hasa két szülés után. Őszinte fotót mutatott, amit követői nagyon értékeltek. A szóban forgó képet innen érhető el.

350 ezer ember rajong Vili bácsiért Twitteren úgy, hogy azt sem tudják, ki ő

Nagy karriert fut be ezekben az órákban is a Twitter közösségi szolgáltatásban két fotó, amely ugyan a Barátok közt Kertész Vilmosának ismerete nélkül is vicces, de a magyar felhasználók külföldi társaiknál még jobban szórakozhatnak rajta. A képeket itt találod.

Barta Sylvia talpig bőrszerkóban ismerte meg a férjét

Motoros bőrszerelésben gurult be egy rendezvényre 20 évvel ezelőtt Barta Sylvia, itt ismerte meg későbbi férjét. A műsorvezető a 2000-es évek közepén azért hagyott fel a tévézéssel, hogy anyaként teljesedjen ki, most pedig már két kamasz lány anyukája. Élete sokakat érdekel, a lenti a cikkből több érdekességre is fény derül.

 

Istenes Bence szerint ilyen világban élünk

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Az UNICEF felmérése szerint a magyar 10–18 éves gyerekek 88 %-a rendelkezik profillal a közösségi médiában, és 20 %-uk már volt online bántalmazás áldozata. A #nemvagyegyedül cyberbullying elleni kampányukkal – amelynek kiemelt arca Istenes Bence lesz – erre igyekeznek felhívni a figyelmet.

Justin Biebert szexuális zaklatással vádolják, az énekes mindent visszautasít

Egyre több hír születik arról az Egyesült Államokban, hogy Justin Biebert szexuális zaklatással vádolja egy nő. Az énekes még az exét is bevonta az ügybe. A témáról itt olvashatsz bővebben.

„Könyörgött, hogy legyek a felesége” – először beszélt sztársportoló udvarlójáról Medveczky Ilona

Évtizedes titokról rántotta le a leplet Medveczky Ilona. Ebben a cikkben meg is nevezi a híres sportolót.

Palácsik Lilláék maguk festik a babaszobát, mert így jobban megélik a pillanatot és olcsóbb is

Vajna Tímea húga beszámolt a hétvégi programjáról. A részletekért ide kattints.

További rövidhíreket most meg is hallgathatsz a Hírstart podcastján: katt ide.

Keresés az oldalon