Kasza Tibi várandós szerelmét zaklatták egy áruházban

Startlap - Startlap
A kismama teljesen pánikba esett, amikor egy férfi ízléstelen szavakat suttogott a fülébe.

Manker, Kasza Tibi kedvese egy áruházban vásárolt kedd délben, ám az egyik boltban észrevette, hogy követi egy férfi – írja a TWN. A férfi odament hozzá, majd ízléstelen szavakat suttogott a fülébe.

A kismama elkezdett a pénztár felé sietni, amit az üzlet dolgozói észrevették, és azonnal jeleztek a biztonsági őröknek, akik a segítségére siettek, majd a kijáratig kísérték. Ott viszont közölték vele, nem mehetnek az üzleten kívülre. A nő eljutott az autójáig, amikor újra megjelent a perverz férfi, aki végignézte, ahogy beszáll, és bezárja az ajtókat.

Kasza Tibi egy Instagramra feltöltött videóban számolt be az esetről, amelyben elmondta, párját szinte mindenhova elkíséri, kedden azonban egy tárgyalásra kellett mennie.

Megértem, hogy egy biztonsági őrt kötnek a szabályok, de itt jönne az a minimális emberség, amelyet ez esetben hiába vártunk. Látják, hogy ott egy kismama egy zaklatóval a nyakában, és így is a pénztárosok vették észre, hogy baj van. Nem várnám el senkitől, hogy ilyen helyzetben menjen ki a parkolóba karatézni, annyit azonban igen, hogy legalább néhány lépést tegyen meg, legalább addig ne hagyjon magára egy megtámadott nőt, egy kismamát, amíg nem győződik meg róla, hogy odaért az autójához, haza tud menni

– mondta Kasza Tibi, aki feljelentést is tett a történtek miatt.

A rendőröknek állítólag sikerült beazonosítani a támadót a biztonsági kamerák felvételei alapján, aki egyébként korábban gyakran megfordult a környéken.

Ez is érdekelhet

képcím

Molnár Gusztáv reagált a válása hírére

képcím

Most Ördög Nóráék füredi kisboltjával van probléma

képcím

A rendőrséghez fordult Berki Krisztián "halottlátója"