Kiemelt Hírek 2021. január 19.

Kárpáti Rebeka megmutatta striás fenekét

Startlap Kiemelt Hírek 2021. január 19.
Saját bevallása szerint narancsbőrös, csálék a fogai, bőrbetegsége van, és régen negyed ennyi haja sem volt. Bulvárösszefoglaló.

Kárpáti Rebeka megmutatta striás fenekét

Egy szépségkirálynő sem tökéletes, és Kárpáti Rebeka pont ezt szerette volna megmutatni. A fényképhez egy hosszú elmélkedést intézett saját testképzavaráról, kevés hajáról, csálé fogairól, narancsbőréről és egyéb hiányosságairól, hogy a lányok megértsék: mindenki úgy “szuper és tökéletes”, ahogy van. Fotó és további részletek itt.

Agárdi Szilvi vallott Weisz Fanni anyjához fűződő különös viszonyáról: önző érdekei miatt nyomasztotta őt

Kiderült, hogy amíg Weisz Fannival megromlott az édesanyja kapcsolata, az asszony gyakorlatilag “lecserélte” saját lányát Agárdi Szilvire, naponta beszéltek. Ennek azonban nem csak jó, hanem rossz oldala is volt – mesélte Agárdi. Erre a linkre kattintva elolvashatod, miként emlékezik Agárdi ezekre az évekre.

Náray Erikánál idegrendszeri szövődményeket okozott a koronavírus

A színésznő tavaly októberben betegedett meg, enyhe tünetekkel, ugyanakkor ami ezután következett, már ijesztő volt.  Náray Erika a Reggeliben mesélt a témáról, ide kattintva videón nézheted meg a beszélgetést, de akár el is olvashatod a lényeget.

Szikora Róbert annyira súlyos bejegyzést írt, hogy a kommentelők azt hitték, meghekkelték a profilját

Fotó: MTI/Mónus Márton

Szikora feladta a leckét az egyszerű olvasónak: nemi identitás, Jézus, Szentlékek, “mocskos szájú komcsi nácik” – ezeket még értjük, na de kik azok a “Csikidamm hazaárulok”? Amitől aztán igazán az értelmezhetetlenség határáig feszül a textus, az nem is ez, hanem az ellentmondásos gondolati tartalom, amely a bibliai megtisztulást és a félelem leszámolását kívánja, mégis kiközösítésre szólít fel. De inkább olvasd el, miről van szó.

Új versenyzőkkel töltötték fel az Exatlont, teljesen ledöbbentek a játékosok

Palik László a legnagyobb természetességgel jelentette be, hogy “itt az ideje” az új szereplők érkezésének. Az eredeti csapattagok arca lefagyott a hír hallatán. Videó.

VV Merci az F-nél tovább nem tudja az ábécét

Szintfelmérővel kezdődött a villában az önfejlesztő hét, amelynek részeként a villa lakóinak egy angoltanárral kellett beszélgetniük. Az egy dolog, hogy VV Merci nem tud angolul, de sajnos arra is fény derült, hogy magyarul se nagyon, legalábbis a betűk felsorolása annyira nem ment neki, hogy nézni is kínos volt. Íme a jelenet videón.

Schobert Norbert azt szeretné, ha Lara inkább férjhez menne a modellkedés helyett

Norbi és Réka 17 éves lánya már komoly felkéréseket kap, de a büszke papa inkább feleségként látná szívesen egy “rendes pasi” mellett. Részletek itt.

Sas József özvegye: Megváltás volt az elmúlás

A szombaton koronavírusban elhunyt humorista felesége nyilatkozott: vigasztalhatatlan, és nem érti, hogyan betegedhetett meg a férje. Bővebben.

Mindeközben már megkezdődött a temetés szervezése, további információkért kattints ide.

Mészáros András: Vagy egy hónapon át édesapám gardróbjában éltem, aztán lassan beindultak a dolgok

Az nlc.hu nagyinterjút készített Mészáros Andrással, a Doktor Balaton címszereplőjével a színészetről, forgatásokról, a vidékről és a nagyvárosról, meg olyan apróságokról, hogy végül miként nem lett belőle tűzvédelmi mérnök. A teljes beszélgetés itt olvasható.

Michelle Obama gyakorlatilag felismerhetetlen festék nélkül

Hogy legyen egy friss viszonyítási pont: Michelle Obama októberben, sminkben. (Fotó: Scott Olson/Getty Images)

Viszont nagyon jól áll neki az igazi arca. A korábbi First Lady amúgy ötvenhetedik születésnapja apropóján töltötte fel a fotót, hogy köszönetet mondjon a jókívánságokért. A fénykép itt nézegethető.

Keresés az oldalon