Karácsony Gergely visszaadná Budapestet a budapestieknek

Újabb problémára hívták fel a figyelmet a rezsiutalvánnyal kapcsolatban. Olyan súlyos balesetet szenvedett egy 19 éves makkoshotykai fiú, hogy a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A DVTK majdnem teljes hokicsapata a sürgősségire került. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-08-25 17:52

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Karácsony Gergely visszaadná a fővárost a budapestieknek

Ellenzéki kerületi polgármesterjelöltek társaságában sajtótájékoztatót tartott a Deák Ferenc téren Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt vasárnap. Ha kíváncsi vagy, miket mondott Karácsony, akkor ezt a cikket olvasd el.

Újabb problémára hívták fel a figyelmet a rezsiutalvánnyal kapcsolatban

MTI Fotó: Máthé Zoltán

Az már a napokban felmerült, hogy akik átutalással fizetik a közüzemi díjakat, illetve akiket nem talál otthon a kézbesítő, azoknak nem lesz könnyű dolguk, ha szeretnék beváltani a nekik járó rezsutalványokat. De a nyugdíjasoknak járó támogatás ügyében egy újabb potenciális akadályt találtak. Ha érdekel, miről van szó, akkor itt folytasd az olvasást.

Így halt meg vasárnap délután egy 19 éves fiú Makkoshotykánál 

Sárospatak felől Makkoshotyka felé tartott autójával egy 19 éves fiatal vasárnap délután, amikor olyan súlyos balesetet szenvedet, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe. A tragikus eset körülményeiről itt tudsz tájékozódni.

A DVTK majdnem teljes hokicsapata a sürgősségire került

Több játékos “a kiszáradás határáig jutott”, és mindösszesen három ember egészséges jelenleg a DVTK Jegesmedvék jégkorong csapatából. Ide kattintva megtudhatod, mi történt a hokisokkal.

Kétezer négyzetméteren ég a takarmány Rákospalotán

A tűzesetről elérhető jelenlegi információkat ebből a cikkből ismerheted meg.

Emiatt van rémes dugó az osztrák-magyar határon

A rendőrség közlése szerint közel négy kilométeren torlódnak a járművek a hegyeshalmi határátlépési pontnál az M1-esen. Ha érdekel, mi áll a forgalmi dugó hátterében, akkor erre a linkre kattints.

Ezeken a területeken extrém magas a pollenkoncentráció

MTI Fotó: Bugány János

Az ország egyes részein a parlagfű pollenkoncentrációja elérte az extrém magas szintet. Arról, pontosan hol szenvednek most legjobban az allergiások, mikor várható a pollenkoncentráció tetőzése, valamint mit lehet tenni a tünetek enyhítése érdekében, ebben a cikkben írnak.

Gyurcsány Ferenc nem bír leállni, tovább orbánozik az amazonasi esőerdő apropóján

A DK elnöke már az elmúlt napokban rákezdett a magyar kormány ekézésére a Brazíliában pusztító erdőtüzek kapcsán, és legfrissebb Facebook-bejegyzésében is ezt a szekeret tolja tovább. De míg legutóbb az egész posztot nyíltan a kormány szidásának szánta, most már szinte kreatívan használta fel ezt az egész világot komolyan fenyegető természeti katasztrófát arra, hogy leírhassa Orbán Viktor nevét. Gyurcsány bejegyzését itt tudod elolvasni.

Záporoztak a magyar érmek a szegedi kajak-kenu vb-n

A Szegeden rendezett olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokság zárónapján kilenc futamban is izgulhattunk magyar indulókért, és a nem hiába szurkoltunk, mert több érem született, köztük arany is. Ha ide kattintasz, kiderül, hogyan szerepeltek a hazai sportolók, így az is, hány olimpiai kvótát gyűjtöttek.

Mai nap hírei

Országos tisztifőorvos: változtatunk az oltási stratégián

168.hu9 órája

Egyre több problémát okoz a nők kedvenc ékszere - figyelj oda, mennyit hordod

femcafe.hu17 órája

Eldugott apartmanok festői kilátással a Balatonra, amelyek csak rád várnak!

igenyesferfi.hu17 órája

Lélegeztetőgépre került, altatásban tartják Bányai Gábor országgyűlési képviselőt

444.hu17 órája

A harmadik hullámot már nem bírja el a kereskedelem

agrotrend.hu18 órája

Kritikus fontosságú javítás a Windows 10-hez

itbusiness.hu18 órája

Közel ötezer az új fertőzöttek száma

demokrata.hu18 órája

Ezer hektárt vásárol fel egy befektető napelemparknak

mezohir.hu19 órája