Karácsony Gergely megmutatta a feleségét

Startlap - Startlap
A magyar irodalomtörténet egyik legszebb szerelmesversét idézve osztotta meg a közös fotójukat Kiss Virággal. Olvasgatós déli hírösszefoglaló.

Karácsony Gergely megmutatta a feleségét

A magyar irodalomtörténet egyik legszebb szerelmesversét idézve osztotta meg a közös fotójukat Kiss Virággal. Íme.

Tényleg hallgatózik a Facebook a mobilodon keresztül? A szakértők magyarázata a furcsa jelenségekre még ennél is félelmetesebb

Vizsgálatok és elméleti megfontolások egyaránt arra mutatnak, hogy a gyanúsan pozicionált reklámok hátterében nem a közkeletű lehallagatás-elmélet áll. De akkor mégis mi történik? Ebben a cikkben a téma specialistái fejtik ki, miért nem kell félnünk a közösségi oldal füleitől, de a szemeitől annál inkább.

Gólyahírek: elaltatták a világ leghíresebb gólyáját, Dömösön már egész fészekaljat nevel az öt éve meglőtt röpképtelen hím

A ma már nyugdíjas Stjepan Vokić számára egy egész életet jelentett Malena, akit közel három évtizeden át etetett, gondozott. A sérült madárra 2002-ben rátalált a szerelem. A két gólya és a horvát öregúr megható, mesébe illő történetét ekkor ismerte meg a világ. Malena azonban júniusban megbetegedett. Videó és további részletek itt.

Fotó: Sidar Can Eren/Anadolu Agency via Getty Images

A dömösi Macus névre keresztelt hím tulajdonképpen a magyar Malena. Az örökre röpképtelenné várt madár fészkénél négy évvel ezelőtt jelent meg Szofi, aki azóta is mindig visszatér hozzá messzi telelőhelyéről. A gólyapár számára nagy jelentőségű az idei év: hamarosan kirepülnek a fiókáik. Bővebben.

A győr-soproni vasutasok is eltáncolták a Jerusalemát

A Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. lelkes dolgozói heteken át, profi oktató segítségével készültek a továbbra is masszív népszerűségnek örvendő táncos kihívásra. Az eredmény erre a linkre kattintva látható videón.

“Apa, te vagy az? Semmi bajom. Fizess nekik, jó?”

A kilencvenes évek elejének Magyarország csak a tévéből ismerte az emberrablást, a tényállás a Btk.-ban egyszerűen nem is szerepelt. A helyzetet a 17 éves Farkas Helga ügye változtatta meg, amely hirtelen életre keltette az amerikai filmeket. A fiatal lány 1991 nyarán tűnt el, és elrablása a magyar rendőrségen túl az apja által oly jól ismert alvilágot is megmozgatta. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Egy borsodi kisváros óvodája az Év háza

A sajószentpéteri Görögkatolikus Óvoda különleges épülete kapta a legtöbb szavazatot a közönségtől. Fotók.

A strapabíró raklapbútorok egyedi hangulatot teremtenek a kertben

Fotó: Getty Images

A kisebb darabok egy erkélyen is elférnek, a családi szetthez azért már nem árt legalább egy méretesebb terasz. De akárhová is helyezed őket, a raklapbútorok időtálló és stílusos kiviteléért elég hálás leszel. Ebben a cikkben  öt jól variálható alapdarabot mutatunk be, a kicsi zsámolytól egészen a sokszemélyes garnitúráig.

A térdig érő ruhától a bikiniig: a fürdruhadivat és a strandolás 100 éves története képekben

A “világ legkisebb fürdőruhájaként” reklámozott, az amerikai bombakísérletek helyszínéül szolgáló szigetről elnevezett bikini már 1946-ban megjelent egy párizsi mérnöknek köszönhetően, de arra, hogy a hétköznapi nők is viseljék a ruhadarabot, még évtizedeken át kellett várni. Ha megnézed ezeket a képeket, akkor rögtön megérted, miért: az 1900-as évektől induló divattörténeti összeállítás első darabja egy olyan fürdőruha, ami manapság egy nyári napon utcai ruhaként is a konzervatívabb szettek közé sorolódna. A közízlés hamar engedékenyebbé vált, és visszatekintve elmondható, hogy az évszázad robbanásszerű fejlődést hozott ennek az immár rendkívül apró, de roppant fontos ruhadarabnak az életében.

Ez az öt csillagjegy a legjobb szerető a bolygón

Az asztrológusok világnézete szerint a felejthetetlen, szenvedélyes szexuális élmények szempontjából egyáltalán nem mindegy, ki mikor született. Ha kíváncsi vagy a zodiákus koronázatlan lepedőakrobatáira, akkor itt folytasd az olvasást.

Ez is érdekelhet

képcím

Ez volt Novák Katalin és férje koronázási szettje - a hét...

képcím

Ferenc pápa találkozott Karácsony Gergellyel

képcím

Túlélőcsomagot jelentett be Karácsony Gergely