Kamionnal ütközött és kettészakadt a Sátoraljaújhelyre tartó személyvonat

Startlap - Startlap
Az egyetlen szerencse, hogy a Szerencsről viszonylag késői időpontban induló járaton csak kevesen utaztak. Reggeli hírösszefoglaló.

Kamionnal ütközött és kettészakadt a Sátoraljaújhelyre tartó személyvonat

Az egyetlen szerencse, hogy a Szerencsről viszonylag késői időpontban induló járaton csak kevesen utaztak. Fotó a balesetről és további információk ebben a cikkben.

Ha még több képre vagy kíváncsi, ide kattints.

Százmilliókat keresett Szijjártó felesége cége első teljes üzleti évében

A belsőépítészeti Kft.-nek honlapja továbbra sincs, de Porschéja már van. A megrendelők viszont valahogy így is megtalálják a céget, hiszen Szijjártó-Nagy Szilviának havi több tízmillió forint a nyeresége. Részletek itt.

A WHO azt szeretné, ha ezentúl nem országokról neveznénk el a vírusvariánsokat

Fotó: Yawar Nazir/Getty Images

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) hétfőn az új megnevezéseket is közölte, amelyek használatára a hatóságokat és a médiát egyaránt buzdítják. További információkért katt ide.

Állami pénzből épül a Légli testvérek balatonboglári birodalma

A pályázat nélkül bőkezűen osztogatott százmilliókról híres Magyar Turisztikai Ügynökség honlapján egy szó sincs az állami támogatásról, csak Balatonboglár fideszes polgármesterétől lehet tudni, hogy a már eddig is bőven megtámogatott településnek újabb 800 millió jut. Ebből a pénzből finanszírozzák a Fidesz-KDNP helyi önkormányzati képviselője és két testvére álmát. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

4208 millió forint: ennyi osztalékot vehet ki cégeiből a kormány legfőbb propagandistája

Balásy Gyula cége, amely állami megrendeléseken hízik, rekordnyereséget termelt az Antenna Hungária Zrt. és a Nemzeti Kommunikációs Hivatal segítségével. Bővebben.

Két nap alatt közel a hatszorosára nőtt a napi elhunytak száma

A járvány kezdete óta összesen 804 712 főnél azonosítottak koronavírus-fertőzést. A legfrissebb hivatalos koronastatisztikákat  erre a linkre kattintva ismerheted meg.

Izraelben feloldották a nem beoltottakra vonatkozó összes korlátozást

Fotó: Amir Levy/Getty Images

Az országban rendkívül látványosan javultak a járványügyi adatok. Ugyanakkor a vírus külföldi behurcolásától továbbra is annyira tartanak, hogy a roppant szigorú ki- és beutazás szabályok mellett egy elektromos karkötő bevezetését tervezik. Bővebben.

Önműködő drónhadsereg bombázott embereket Líbiában

Az ENSZ Biztonsági Tanácsának szakértői szerint tavaly autonóm, távoli irányítást nem igénylő drónok támadtak líbiai lázadókra. Az összecsapásnak halálos áldozatai is lehetnek. Mi történt? Innen kiderül.

12 négyzetméteres sufniban él Erika három gyerekével

Ha esik az eső, elázik Erikáék otthona, ezért az édesanya vágya egy tető. A csapadéknak azonban így is örülnek, ugyanis az összegyűjtött esővízzel mostnak. A családról a Fókusz készített riportot. Íme.

Lehet, hogy végre megérkezik a nyár

A hét vége felé a nappali csúcshőmérséklet már eléri a június elején szokásos értéket. A következő napok részletes időjárás-előrejelzése itt olvasható.

Ez is érdekelhet

képcím

Magasabb fokozaton a terrorkészültség Magyarországon

képcím

Izrael: Itt az idő, hogy a világ cselekedjen, ne hagyja figyelmen...

képcím

Irán több mint kétszáz drónnal és rakétával támadta Izraelt