Jelentős időjárási fordulattal indul a július

Startlap - Startlap
Végre nagymértékben enyhül a kánikula, és nem is kell olyan sokat várni, hogy számottevően csökkenjen a hőmérséklet. Esti hírösszefoglaló.

Jelentős időjárási fordulattal indul a július

A szerda este érkező hidegfront a hét második felére leszámol a rendkívüli kánikulával. A következő napok időjárás-előrejelzése ebben a cikkben található.

Egy háziorvos és családja halt meg szén-monoxid mérgezésben Terézvárosban

A Blikk értesülései szerint Tarpa rajongásig szeretett belgyógyászát akkor kezdték el keresni, amikor nem jelent meg a munkahelyén. A család négy tagja már napok óta halott lehetett, amikor hétfőn rájuk találtak. A megrendítő esetről erre a linkre kattintva olvashatsz.

Nem közölte Orbán egész oldalas hirdetését a belga lap, inkább saját üzenetüket írták ki neki

A magyar kormányfő több külföldi lapban jelentette már meg fizetett hirdetését, néhol helyesírási hibákkal tűzdelve. A De Standaard főszerkesztője azt írta, nem szokásuk reklámokkal nekimenni a kormányoknak, Orbán Viktor esetében mégis úgy érezték, szükség van rá. Mi történt? Innen kiderül.

Még ezen a héten tárgyal a kormány az elszállt építőipari árakról

MTI/Máthé Zoltán

A kérdésről Orbán Viktor nyilatkozott a szlovák miniszterelnökkel közös sajtótájékoztatóján. Bővebben.

Megszólalt a polgármester: “Dunaújvárost kirabolták, az elkövető pedig a Fidesz-kormány volt”

A jobbikos városvezetés feldúltan reagált a hétfő esti kormányrendeletre, amelynek értelmében a város helyett ezentúl a fideszes irányítás alatt álló megyei önkormányzat rendelkezhet a Hankook leendő legnagyobb európai egységének sok milliárdos iparűzési adójáról. Bővebben.

Szijjártó: Másfél-két hónappal járunk Európa előtt a gazdaság újranyitása tekintetében

A külügyminiszter a gazdasági élet újraindításáért felelős operatív törzs vezetőjeként 600 milliárdos nyereségről, új akciótervről és az előrejelzéseket felülmúló GDP-növekedésről beszélt. Ha kíváncsi vagy, mit mondott, akkor itt folytasd az olvasást.

Csütörtökre bezár a legtöbb gyógyszertár

A Semmelweis-nap munkaszüneti nap a gyógyszerészeknél, de nem mindegyik patika zár be. További információkért katt ide.

Újabb magyarok fertőződtek meg a delta variánssal

A Koronavírus Sajtóközpont a sajtó kérésére frissítette az adatokat, ezenkívül a brit turistákat érintő korlátozásokról is szóltak. Részletek itt.

Látványosan a választásra koncentrált a közszolgálati béremeléssel a kormány, a szakszervezet nem túl boldog a hároméves megállapodással

MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Van, ahol idén nulla forintot látnak csak a fizetésemelésből, az első féléves inflációt sehol sem kompenzálják, ezenkívül egyelőre teljes ágazatok maradtak ki a béralkuból. A BKV-sok viszont jobban járhattak, mint a többiek. Valószínű, hogy a munkavállalók félelemből mentek bele a megállapodásba. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Családi tragédia történt Mosonmagyaróváron: dísztőrrel ejtett halálos sebet nevelőapján 

Az 56 éves férfi halálához egy eldurvult vita vezetett. Fotó és további részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

"El kell foglalnunk Brüsszelt" - Orbán Viktor kiadta választási...

képcím

Orbán: Ezt most túlzásnak érzik a hallgatók, de nem túlzás

képcím

Sok budapesti várt erre - hiánypótló döntés született az...