Javult a káptalanfai családi lövöldözésben életveszélyesen sérült 3 éves kislány állapota

A gyermek édesanyja ölében ült, amikor a nővére volt élettársa tüzet nyitott rájuk.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-01-15 12:09

Fotó: police.hu

Dr. Skaliczky Zoltán idegsebész, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház szervezési igazgatója a 24.hu-nak arról nyilatkozott: jobban van a káptalanfai tragédia miatt életveszélyes koponyasérüléssel kórházba szállított hároméves gyermek állapota. A kislányt a győri kórházban koponyacsonttörés, agyzúzódás és koponyaűri vérzés miatt operálták.

Még altatás alatt van a kislány, de javult az állapota. Azt azonban továbbra sem lehet tudni, hogy maradandóak-e a sérülései. Ezt csak akkor lehet megmondani majd, ha felébred

– fogalmazott az orvos. A Veszprém megyei településen múlt csütörtökön egy 57 éves bécsi férfi támadta meg az ausztriából hazaköltözött magyar élettársa családját. A férfi tüzet gyújtött, majd fegyert fogott a családra, amelynek következtében az édesapa meghalt, az édesanya súlyosan megsebesült, valamint a volt élettárs és hároméves lánytestvére életveszélyesen sérült. A kisgyermek édesanyja ölében ült, amikor az osztrák férfi fejbelőtte az asszonyt, majd a gyermekre is tüzet nyitott.

Az elkövető élettársát a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházba az intenzív osztályon ápolják, állapota már nem életveszélyes. Dávid Gyula, a veszprémi kórház főigazgatójának tájékoztatása szerint a 40 éves édesanyát először Veszprémben műtötték, majd arc- és állcsont sebészeti műtétre Budapestre szállították. Ő saját felelősségre elhagyta a kórházat, és már Káptalanfán tartózkodik.

Mai nap hírei

Nagy újítás jön az Androidba

itbusiness.hu15 órája

Vicces mellékhatása van a kínai és orosz vakcináknak: ahol oltani kezdtek velük, ott bukni kezdtek a politikusok

444.hu16 órája

Először mutatja meg új FABIA modelljét a Skoda

formula.hu17 órája

Románia megunta a halogatást

vasarnap.hu18 órája

A TV2 megint pofára esett, az RTL Klubnál sírnak a röhögéstől

promotions.hu18 órája

Gólyahír! 36 évesen lett anya a gyönyörű énekesnő

femcafe.hu18 órája

Orbán Viktor: megfontoljuk az egyik enyhítési kérést

demokrata.hu19 órája

Nyolcvanéves visszalépést jelent az érettségi átalakítása a Magyartanárok Egyesülete szerint

konyvesmagazin.hu19 órája