Jáksó ismét beleszállt Balázsba - csak most sokkal keményebben

Startlap - Startlap
Az éterbe visszatért Jáksó László egy nagyinterjúban mesélt a hazai rádiózás ismert figuráiról a finggyújtástól Vágó Istvánig. Bulvárösszefoglaló.

“Bochkor Gábor diplomata gyerek volt, aki konkrétan nem tudta, merre mennek a metrók” – Jáksó László őszintén mesélt a hazai rádiózás ismert figuráiról a finggyújtástól Vágó Istvánig

Jáksó László visszatért, aminek többféle okból kifolyólag lehet örülni, mi most például az itt olvasható tök jó nagyinterjúja miatt vagyunk hálásak ezért. Azon túl, hogy Jáksó vagy fél tucat közismert személyről árult el egészen érdekes dolgokat, beszélt például a szinte sosem látott 20 éves fiáról, a programozásról, új feleségéről, meg még egy csomó minden másról. Természetesen Sebestyén Balázs is szóba került, akivel ezúttal sem bánt kesztyűs kézzel.

Vajna Tímea bimbózó kapcsolatáról mesélt: “Andy lelke beleköltözött Zoliba”

Amikor pár héttel ezelőtt többször feltűnt egy titkozatos férfi Vajna Tímea oldalán, még csak arról volt szó, hogy csak barátság fűzi az özvegyhez az idegent. Vajna most azonban elismerte, hogy ennél azért többről van szó, és megszólalt új viszonyáról. Ha érdekel a teljes nyilatkozata, akkor kattints ide.

Labancz Lilla megmutatta új tornacuccát, de ha nem pénzért szeretne rúdtáncolni benne, akkor nem értjük

Valószínűleg a fekete csipke nem pont az, ami elsőként beugrik, amikor elképzeled, hogy vajon ma miben mész le a kondiba. Labancz Lilla viszont egészen másként gondolkozik, és vele együtt egy sportruházat márka is: egy olyan edzős szettben mutatta meg magát a színésznő, amit inkább hivatásos lányokon tudunk elképzelni munkaruhaként. Íme mindez fotón.

Hihetetlen, de Medveczky Ilona ismét előrukkolt valami egészen megdöbbentő sztorival a kalandos élettörténetéből

Úgy tűnik, a 78 éves táncművész lenyűgöző karrierje és magánélete még mindig tartogat meglepetéseket, méghozzá nem is olyan kicsiket.

Sosem lehetünk elég hálásak Schobert Norbiért: megint kamuzott egy hatalmasat

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Emlékeztek még arra, amikor Norbi két évvel ezelőtt büszkén újságolta, hogy egy olaszországi étteremben kifőzette a saját, szénhidrátcsökkentett tésztáját? A történetet Berki Krisztián is lelkesen megerősítette, fényképeket is posztolgattak a “csökkentett szénhidráttartalmú csapatról”. Csak aztán sajnos valaki felkereste az éttermet, és kiderült, hogy az egészből egy szó sem igaz. A ketodiéta felkent papja a minap újrázott egyet: már megint sikerült egy nagyot hazudnia, és legnagyobb örömünkre ismét lebukott, így ma is van min nevetni.

“Nem pont így képzeltük el” – Hadjú Péter barátnője most először megszólalt, és beszámolt rendhagyó Valentin-napjukról

A 44 éves tévés, és az ismeretlen életkorú Eszter romantikus kiruccanása nem éppen úgy jött össze, ahogy tervezték.  A következőkben Eszter fejti ki, mit is jelent ez pontosan.

Katalin hercegné bevallotta, hogy örök bűntudata van anyaként, és aztán egy olyan cuki képet mutatott Saroltáról, hogy legszívesebben mi is azonnal szülnénk

Vilmos herceg felesége a hétvégén egy barátja podcastjában vendégeskedett, ahol egy, a hercegné számára különösen fontos fotó is előkerült SaroltárólRészletek itt.

Árpa Attila egy arab szőnyegkereskedő miatt választotta a tévét a Filmművészeti Főiskola helyett

Árpa a Klubrádió Világtalálkozó című műsorának vendége volt, ahol megkérdezték tőle, megbánta-e azt, amikor annak idején a filmrendezői szakot hagyta ott azért, hogy olyan RTL-es műsorokban dolgozzon, amikre már nem is szívesen emlékszik vissza. Árpa egy rövid történettel válaszolt, amelyet itt találsz, az adásról készült felvétellel egyetemben.

Anti bácsi nem kér pénzt a fellépéseiért: így élnek az X-Faktor versenyzői a műsor óta

A Fókusz stábja meglátogatta Zdroba PatrikotVanek AndortDárdai Blankát, és Anti bácsit, hogy elmeséljék, mi a helyzet velük. A riportot erre a linkre kattintva nézheted meg.

Agyvérzést kapott a Pokolgép frontembere, majdnem belehalt

Tóth Attila és Vikidál Gyula. (Fotó: MTI/ Kovács Tamás)

Nem véletlenül nem állt december óta a színpadra Tóth Attila, a Pokolgép frontembere: a művész stroke-ot kapot egy győri fellépés után. A kálváriájáról az alábbi cikkben ő maga beszél

 

Ez is érdekelhet

képcím

Lakatos Márk megüzente Novák Katalinnak, hogyan ne tűnjön...

képcím

Felismered Magyarország legszebb vidékeit? Kvíz

képcím

Tóth Gabi a földön fetrengett a TV2 műsorában