Jakab üzent Márki-Zaynak: Könyörgöm, Péter! Nem Dobrevvel álltam össze

Startlap - Startlap
A Jobbik elnöke elkeseredett a hódmezővásárhelyi polgármester pár nappal ezelőtti nyilatkozatától, amire a Facebookon válaszolt. Esti hírösszefoglaló.

MTI/Koszticsák Szilárd

Jakab üzent Márki-Zaynak: Könyörgöm, Péter! Nem Dobrevvel álltam össze

A Jobbik elnöke elkeseredett a hódmezővásárhelyi polgármester pár nappal ezelőtti nyilatkozatától, amire a Facebookon válaszolt. Íme.

Gyurcsány Ferenc az ellenzéki gyurcsányozásáról: “Nincs ez rendben”

“Ne engedjétek. Nem én miattam. Nem a DK miatt. Magunk miatt, mindőnk miatt, hazánk miatt”

– írja a Demokratikus Koalíció elnöke, és azt kéri, szavazzanak Dobrev Klárára. Részletek.

Szlovákia külügyminisztere: Ha Magyarország valóban mezőgazdasági földeket tervez vásárolni adófizetői pénzből, mi ezzel a célja?

Csak a médiából értesült arról, hogy a magyar kormány templomfelújításokat támogatna Szlovákiában. Hiába kérdezi tőle a helyi a sajtó, miért vásárol a magyar kormány épületeket Kassán, nem tudja. A nemzeti kisebbségek támogatását pedig nem az érvényes megállapodásnak megfelelően végzi a magyar oldal. Ivan Korcok hiányolja a normális tájékoztatást, és türelmesen várja a válaszokat Szijjártó Pétertől. Interjú

Semjén Zsolt: A vadászati világkiállítás a normalitásnak a diadala

MTI/Mónus Márton

A kereszténydemokrata miniszterelnök-helyettes a “legtermészetellenesebb” társadalmi aberrációktól jutott el odáig, hogy márpedig a vadászati világkiállítás éppen a természet rendjének tiszteletét követi. Videó.

Bejelentették, ki veszi át a Momentum vezetését

Fekete-Győr András távozását követően ügyvezetőként az egyik régi tag kerül a párt élére. További információkért katt ide.

Márki-Zay Péter bocsánatot kért

Fáradt volt és rosszul fogalmazott, amikor hazaárulónak nevezte a párbeszédes és szocialista politikusokat, akik az első fordulóban Karácsony Gergelyt támogatták, a másodikban viszont Dobrev Klárát – állítja Márki-Zay. Videó.

Előválasztás: tízezrek voksoltak a második forduló első napján

Az Országos Előválasztási Bizottság közzétette az eddigi adatokat, amelyeket biztatónak tekintenek. Pontos számok itt.

Már a zöldségvágáshoz vagy a lángos sütéshez is szakképzést követel a kormány a munkaerőhiánytól szenvedő vendéglátósoktól

“A vendéglátás most halt meg”

– kommentálta egy kecskeméti büfés a rendeletet, amely az egyszerű étel- és italkészítési feladatokat is szakképzettséghez köti. A szakma értetlenül áll az új szabályozás előtt, amely ugyan szeptember elsejétől lépett életbe, mégis sokan csak most szembesülnek vele. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Életfogytig tartó börtönre ítélték Budapesten az Iszlám Állam egykori katonáját

MTI/Koszticsák Szilárd

Jogerős ítéletet hozott a Fővárosi Ítélőtábla a Liszt Ferenc-repülőtéren hamis okiratokkal elfogott Hassan F. ügyében. A szír férfit, aki több nyilvános kivégzésben közreműködött, és az áldozatok rokonait arra kényszerítette, hogy nézzék végig a lefejezéseket, emberiesség elleni bűntett miatt ítélték el. Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Vágó István búcsúztatása: az ATV élőben közvetíti

képcím

Blikk: A román kamionos hibázott a szlovákiai buszbalesetnél

képcím

Szlovákiai buszbaleset: ketten továbbra is mélyaltatásban vannak