Kiemelt Hírek 2018. július 08.

Istennek köszönte meg luxusautóját Gáspár Laci - videó

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 08.
'Amikor kajaszünet volt, akkor elmentem a vécére húsz percre, hogy senki se lássa azt, hogy nekem nincs mit ennem.'

A Megasztárban ismertté vált Gáspár Lacinak köztudottan nehéz volt az élete, mielőtt 2004-ben a műsorban felfedezték. A 3. helyen végzett énekes, aki az év férfihangja címet is elnyerte a tehetségkutatóban, nagyon szegény családból származik, és roppant rögös út vezetett számára a zenei sikerekig, és az ezzel járó jólétig. Vízvezeték-szerelőnek tanult, de dolgozott útépítőként, festőként, villanyszerelőként, volt gyertyaöntő és bányász is, aztán pedig a helyi bútorgyárban helyezkedett el – írja a Wikipédia.

A ma már híres énekes az Instagramjára tett fel egy videót, amelyben istennek köszöni meg mindazt amit kapott az élettől.

Uram, sosem fogom azt elfelejteni, amikor megismertelek, amikor gyerek voltam, és szegény voltam. Sosem fogom azt elfelejteni, hogy honnan jöttem. Azt se fogom elfelejteni, amikor iskolába mentem, és nem volt mit vinni magammal enni. Azt se fogom elfelejteni, amikor munkába mentem, és úgy mentem három napig dolgozni, hogy nem volt mit vinnem enni, és amikor kajaszünet volt, akkor elmentem a vécére húsz percre, hogy senki se lássa azt, hogy nekem nincs mit ennem. Uram, én ezt nem szégyellem, már büszke vagyok rá, és köszönöm neked azt uram, hogy ebből kihoztál. Neked adok mindenért hálát

– mondja a rövid felvételen Gáspár Laci, aki azt is istennek köszöni, hogy most egy drága autóval járhat, valamint párjáért, Nikiért, és gyermekeiért is köszönetet mond.

Keresés az oldalon