Interjú készült Onyutha Judittal: általános iskolai tanár lett az egykori időjósból

Startlap - Startlap
Onyutha eredetileg némettanárként végzett. Boldog vidéki életet él, csupán egyetlen dolog hiányzik neki a tévés korszakából. Bulvárösszefoglaló.

Interjú készült Onyutha Judittal: általános iskolai tanár lett az egykori időjósból

Több éve nem látható a képernyőn, így az nlc.hu felkereste Onyutha Juditot, hogy meséljen az új életéről. A TV2 és az ATV meteorológusa boldog vidéki életet él, egy dolog azonban hiányzik neki tévés múltjából. Erre a linkre kattintva elolvashatod a teljes interjút.

Pataky Attilának még a szülinapja is spirituális lesz: “Aki ismer, tudja, hogy harminc éve táltos vagyok”

Az Edda frontembere most ünnepli 69. születésnapját, amelynek alkalmából nemcsak a családja, hanem a “spirituális barátai” körében is felköszöntik. Szerencsénkre azon túl, hogyan is kell elképzelni egy ilyen mulatságot, Pataky azt is kifejtette, mit is jelent a táltosi lét. Ha érdekel, mit mondott, akkor kattints ide.

Mérai Kata végre megmutatta fiát

A Barátok közt Berényi Júliája ritkán mesél magánéletéről, így 12 éves gyermekét, Bálintot sem láthattuk még soha. De ennek vége: ebben a cikkben sokat beszél fiáról, és egy közös képet is megnézhetsz róluk.

Kioperálták Gáspár Bea gyomrának 80 százalékát

Győzike feleségén gyomorszűkítést hajtottak végre. Orvosai és Gáspár Bea határozott állítása szerint egészségügyi okokból vált szükségessé, és csak gyermekei kedvéért vállalkozott a beavatkozásra. Részletek itt.

Dwayne Johnson egyetlen Insta-fotóval 312 millió forintot keres

Fotó: Jesse Grant/Getty Images for Disney

Eddig Kylie Jenner vezette az Instagram fizetési dobogóját, de a Szikla megelőzte. Na de hogyan lehetséges, hogy Dwayne Johnson egyetlen poszttal közel egymillió dollárt zsebel be?Innen kiderül.

Mintaapák: a sorozat bojkottjával fenyegetőznek a rajongók a rengeteg személycsere miatt

A TV2 produkciójából gyors egymásutánban négy színész, Szabó Kimmel Tamás, Fenyő Iván, Klem Viktor és Kovács Patrícia is távozott. A nézők kiborultak. Részletek itt.

Mihalik Enikő titokban szakított, és máris új fiúja van

A modell négy évig volt együtt a roppant gazdag francia Vladimir Restoin Roitfelddel. Habár karácsonykor szakítottak, ezt egész idáig sikerült titokban tartania. Új szerelméről Mihalik Enikő az alábbi cikkben mesél.

Geszti Péter exkluzív interjút adott

A Best magazin szokásos podcastinterjúi sorában ezen a héten Geszti Péterrel beszélgettek. Többek között arról, hogyan lehet mindig újra felállni a nagy traumák és nehézségek után.

A koronavírus kettétörte Cooky élete álmát

A rádiós pilóta szeretne lenni, amire rengeteg időt (plusz 15 millió forintot) áldozott, de a pandémia közbeszólt

A 89 éves Bernie Ecclestone ismét apa lett

Ecclestone és felesége, Fabiana Flosi a háttérben. (Fotó: Clive Mason/Getty Images)

A Formula–1 autóverseny-sorozatot irányító cégcsoportok egykori legfontosabb vezetőjének öt unokája van már. Részletek itt.

 

További rövidhíreket most meg is hallgathatsz a Hírstart podcastján: katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Reagált Marco Rossi: Úgy hülyeség, ahogy van - A hét hírei...

képcím

Gaál Noémi: „Nem fér bele, hogy nyaralásról ábrándozzak”

képcím

Telex: Justin Bieber Tiborcz István kastélyszállójában bulizott...